RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 小弟架Lunch box [打印本頁]

作者: Thomasbb    時間: 2006-12-29 01:41
標題: 小弟架Lunch box
送比自己既聖誕禮物...
岩岩早兩日砌好, 噴油噴得嘛嘛
玩完先影相... 架車花哂...

大部份都係原裝..改左啤鈐, 今日換左黑豬...
呢架車真係幾過引

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

如果死圖去番呢到啦http://www.fotop.net/Thomasyung86/collection?page=2

謝謝
作者: kaho0338    時間: 2006-12-29 01:48
反斗車王
canon die hard fans...

都係你支大白吸引d....係咪28-300mm
作者: Thomasbb    時間: 2006-12-29 01:58
岩岩番睇完... 靈機一觸  

係28-300, 個uncle去渡蜜月... 一個月後先番, 借比我玩
不過好重>...<
作者: kaho0338    時間: 2006-12-29 02:02
原帖由 Thomasbb 於 2006-12-29 01:58 發表
岩岩番睇完... 靈機一觸  

係28-300, 個uncle去渡蜜月... 一個月後先番, 借比我玩
不過好重>...<

你就好............支野成萬七, 冇得玩就覺重 ....成象OK嗎?

BTW, 個canon 貼字自己整?
作者: petscan    時間: 2006-12-29 02:03
Oh. You are Canon friends. Welcome.
作者: Thomasbb    時間: 2006-12-29 02:09
YES,,, 用美術牆紙自己界出黎...

成像唔覺有太特別.. 可能影得少, 暫時睇唔出
作者: chung    時間: 2006-12-29 15:06
對眼仔好過隱
作者: chungtsai    時間: 2006-12-31 23:57
個樣好cute!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2