RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手買機 [打印本頁]

作者: JonnyC    時間: 2007-1-10 01:29
標題: 新手買機
請問師兄們有冇玩緊e-sky Belt-cp...
呢架機會否比walk記52難玩??
作者: 小步    時間: 2007-1-10 03:30
個人評價....唔好買
作者: KWOKRICK    時間: 2007-1-10 10:45
原帖由 小步 於 2007-1-10 03:30 發表
個人評價....唔好買

小步兄:
    又點解 唔好買
作者: JonnyC    時間: 2007-1-11 22:59
如果belt-cp唔好,咁有乜選擇好,
t-rex??
作者: wolohk    時間: 2007-1-12 00:26
標題: 回復 #1 JonnyC 的帖子
walkera 52好難玩架???
作者: JonnyC    時間: 2007-1-12 01:51
標題: 回復 #5 wolohk 的帖子
我都係玩左唔係好耐,兩個星期左右啦,試過最好個次係空中左搖右擺地定左5-6秒,傳言好多人都話好難玩喎....
作者: 小步    時間: 2007-1-12 02:11
機身只是 全架機的30%
買架好o的既機 煩小樣

belt -cp 真係入門就得, 要求高o的都.......
加上, 現今除左450都冇邊架機可以有咁平同咁齊o既parts了
真係要平有平, 要貴有貴, 又多副廠件...炒機set機冇煩惱

belt-cp同walk記36一樣, 咩都只有原廠件,仲要貴過人...性能又不是好過人.
作者: KelvinHo    時間: 2007-1-13 10:02
450 how much??
作者: ellis    時間: 2007-1-13 10:13
tex 定 3dx 既450?
作者: zifu    時間: 2007-1-13 12:23
belt cp 我飛過,相當穩定
作者: JonnyC    時間: 2007-1-14 18:17
標題: 回復 #7 小步 的帖子
師兄所指450的機是否亞拓??還是其他品牌??
但我又好矛盾,t-rex se又好貴,知道自己實會炒,XL大家都唔多建議,咁T-REX S得唔得呢??

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2