RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有無ching知道team suzuki的官方網址? [打印本頁]

作者: jaccs    時間: 2014-3-24 23:44
標題: 有無ching知道team suzuki的官方網址?
如題,team suzuki 係專出改裝件比yokomo車,想搵佢地O既資料,但係搵goole,yahoo都搵唔到,有無ching知道呢?

希望知道的ching能提供相關資訊.

thx all ching.

作者: maomao1    時間: 2014-3-25 00:52
Team Suzuki 會唔會係Yokomo 旗下部門?專造改件比自己車,用一個名稱吧,這是小弟愚見
作者: jaccs    時間: 2014-3-25 20:00
maomao1 發表於 2014-3-25 00:52
Team Suzuki 會唔會係Yokomo 旗下部門?專造改件比自己車,用一個名稱吧,這是小弟愚見 ...

上個yokomo網站日本,美國都睇過,唔覺有,不過多謝ching提議

thx ching

作者: ltkooiuy1306    時間: 2014-3-26 20:12
team suzuki 係yokomo旗下改裝牌子,yokomo個網可以睇到......
作者: jaccs    時間: 2014-3-26 21:05
ltkooiuy1306 發表於 2014-3-26 20:12
team suzuki 係yokomo旗下改裝牌子,yokomo個網可以睇到......

咁我再上yokomo官網睇睇.

thx ching

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2