RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 想問禁多c hing ...m03用電問題... [打印本頁]

作者: ter037    時間: 2014-4-29 05:54
標題: 想問禁多c hing ...m03用電問題...

想問下e家如果要搵到放到入m03用ge舊款LI-PO大概又幾錢到...容量4000~4600到...只會用黑摩打加mc220...所以c數唔洗大ga la...星期三會係澳門過黎買車仔ge野...最好有埋舖頭名la...^^
如果唔開得名可以pm我嗎??再唔該曬禁多c hing幫手...^^
(最平係邊間le... )
作者: kotaro2872    時間: 2014-4-29 12:11
多數都系去廣華街最大間既"極X"度搵搵先
作者: kevin-ysl    時間: 2014-4-29 12:21
極督有"消化餅"4000mah左右!!約三百多!!
對面有"哀p"3800mah!!同上價!!
唔好以為黑豬唔大咬...
使用不當...放死電呢!!
黑豬實在係非常大咬嘅!!
作者: ter037    時間: 2014-4-29 15:14
唔該曬禁多c hing...^^
作者: ter037    時間: 2014-5-2 10:19
買左幾舊la...by xxxxx
作者: ter037    時間: 2014-5-2 10:21
但係原來都係入唔到ga...點算...??
作者: kotaro2872    時間: 2014-5-2 11:32
如果吾怕冒險既直頭改做方電架咪吾洗煩囉
不過都幾大工程下,睇你博吾博

作者: ter037    時間: 2014-5-3 08:20
對小弟黎講好有難度WO.....^^
作者: kotaro2872    時間: 2014-5-3 14:04
只要買頭果面既組件就可以改得,後面吾洗改
作者: ter037    時間: 2014-5-6 10:10
我驚整爛野ar c hing ...
作者: kotaro2872    時間: 2014-5-6 13:29
慢慢尼就得,頭一次我都衰過
作者: kevin-ysl    時間: 2014-5-8 11:50
ter037 發表於 2014-5-2 10:19
買左幾舊la...by xxxxx

哈哈~~~我冇提佢喎~~~

作者: kay888    時間: 2014-5-31 13:15
買左幾舊lP4000

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2