RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 不知名車一問 [打印本頁]

作者: RCMOON    時間: 2014-5-8 15:22
標題: 不知名車一問
請問有無師兄知道這是什麼↓車?因覺得其結構幾得意。是否lazer/mid 嘅膠板?

謝謝!

作者: hihizaza    時間: 2014-5-8 15:31
呢架係Nikko既brat
作者: Wallace    時間: 2014-5-8 15:47
早N年前新高登有間"電腦鋪" (唔係電遙控二手鋪)有呢部 NIB ,只賣 $200, 我都冇買....勁後悔
作者: hihizaza    時間: 2014-5-8 15:49
網上相片
作者: rk2    時間: 2014-5-9 09:02
Wallace 發表於 2014-5-8 15:47
早N年前新高登有間"電腦鋪" (唔係電遙控二手鋪)有呢部 NIB ,只賣 $200, 我都冇買....勁後悔 ...

冷門野,黃生都開得你平。。。。。

作者: RCMOON    時間: 2014-5-9 10:24
Tks C hings' detail, I played kyosho and Tamiya when I was secondary school.  really never know this car before.

How's it performacne?
作者: RCMOON    時間: 2014-5-9 11:10
hihizaza 發表於 2014-5-8 15:49
網上相片

Nice car wo!
作者: Wallace    時間: 2014-5-9 13:07
rk2 發表於 2014-5-9 09:02
冷門野,黃生都開得你平。。。。。

唔係黃生...果間鋪主要係賣舊電腦o野,仲有其他什物,  R/C 就只有一盒BRAT

作者: rk2    時間: 2014-5-9 16:15
Wallace 發表於 2014-5-9 13:07
唔係黃生...果間鋪主要係賣舊電腦o野,仲有其他什物,  R/C 就只有一盒BRAT

Oh I see.

作者: RCMOON    時間: 2014-5-30 18:51
請問有無c hing玩過?性能表現好嗎? tks!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2