RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 原裝呔唔掂, 換呔! [打印本頁]

作者: B..    時間: 2015-1-20 16:26
標題: 原裝呔唔掂, 換呔!

玩咗一次原裝呔, 佢太硬淨, 見佢爬得咁辛苦, 都係換換佢!
揀咗套PIT BULL "XOR", 都幾軟身, 呔膽就用Crawler Innovations Double Deuce.
呔同膽都喺RC媽買, 鈴就淘寶淘返嚟。

作者: B..    時間: 2015-1-20 16:47
因為鍾意玩水, 而入水係必然嘅事, 所以玩完都係拆返開整返乾條呔膽
經過幾次裝裝拆拆之後, 發覺先裝個內膽套落鈴, 外膽套落呔, 之後先將兩部份套埋一齊係會易D套得整齊,
而因為內膽比較硬生, 可以keep到成條呔行嘅時候唔會走埋一邊, 但軟嘅外層呔膽又可以保持條呔嘅爬地力,
所以呢個組合都唔錯!
作者: sum306gti    時間: 2015-1-20 19:06
呢套好嘢
作者: sam529    時間: 2015-1-21 19:06
好正喎!sam
作者: Annie268    時間: 2015-1-22 10:31
Very good.
作者: ricksonchow    時間: 2015-1-22 21:26
pitbull tyre and ci foam ! best combo for crawling
作者: chaziu    時間: 2015-1-23 12:24
pitbull tyre and ci foam ! best combo for crawling +1
作者: 711leung    時間: 2015-1-28 09:40

作者: jc0721    時間: 2015-1-28 22:10
try 唔用呔胆
作者: B..    時間: 2015-1-28 23:21
jc0721 發表於 2015-1-28 22:10
try 唔用呔胆

白色果層?

作者: jc0721    時間: 2015-2-1 17:51
yes ah
作者: jc0721    時間: 2015-2-2 00:38
再唔係試下mud slinger law!
作者: B..    時間: 2015-2-2 17:52
jc0721 發表於 2015-2-1 17:51
yes ah

會唔會太軟?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2