RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 號外: 觀塘車場(RCPHK)正式開放喇!!! Our new opening hours [打印本頁]

作者: X-POWER    時間: 2015-9-1 10:46
標題: 號外: 觀塘車場(RCPHK)正式開放喇!!! Our new opening hours
各位車友, 本場予2015年9月開始正式對外開放。
開放時間為: 星期三至日 (Wed – Sun): 16:00 – 23:00
星期一,二休息。

歡迎各車友於開放時段光臨!  Come visit us!
[attach]915133[/attach]

作者: AFminiz1    時間: 2015-9-1 10:50
Good to know this
作者: ZeroKwok    時間: 2015-9-1 10:50
正!終於開放時段了!!!!
作者: Geoffrey    時間: 2015-9-1 10:55
Good news!
作者: ironman    時間: 2015-9-1 11:09
這消息太開心了,多謝你地嘅努力。
作者: Chungyin3610    時間: 2015-9-1 11:32
玩miniz
作者: X-POWER    時間: 2015-9-1 11:44
Chungyin3610 發表於 2015-9-1 11:32
玩miniz

這個是全港最大跑道室內車場,歡迎以下車種
1.Kyosho Mini-z MR01,02,03,03VE,03VE Pro
2.Kyosho Mini-Z AWD MA010,015,020,020VE
3.Kyosho Mini-Z Buggy MB010,010VE
4.Kyosho Mini-z F1
5.Mini-Q
5.AMZ,AMR
6.MRX,IMT,IDT

歡迎各車友於開放時段光臨!

謝謝!

作者: cwc86659    時間: 2015-9-1 12:22
十斗十斗
作者: carrc    時間: 2015-9-1 12:29
作者: AFminiz1    時間: 2015-9-1 12:40
好,所有牌子和車種的mini RC 都可以玩, 真是可以"One stop shop"
作者: Ateens    時間: 2015-9-1 14:07
Cool~ and nice track
作者: sean2013    時間: 2015-9-1 14:21
地址電話呢,講D唔講D,又要推又要人問
作者: ZeroKwok    時間: 2015-9-1 15:57
sean2013 發表於 2015-9-1 14:21
觀塘RCPHK 車場地址!
https://rcphk.wordpress.com/location-位置-2/

請參考上網址。

作者: model先決    時間: 2015-9-1 16:18
呢度d人玩咩車多ar?
就咁上去參觀下 is free?
作者: X-POWER    時間: 2015-9-1 17:49
sean2013 發表於 2015-9-1 14:21

地址: 九龍觀塘道404號時運工業大廈2樓D
電話:52986033
有時租,曰租, 月租
上去參觀免費的
https://rcphk.wordpress.com/

作者: JKC710    時間: 2015-9-1 19:02
X-POWER 發表於 2015-9-1 11:44
1.Kyosho Mini-z MR01,02,03,03VE,03VE Pro
2.Kyosho Mini-Z AW ...

太好喇, 大部份mini車種都無任歡迎, 咁先至夠大方

作者: ZeroKwok    時間: 2015-9-1 20:33
JKC710 發表於 2015-9-1 19:02
太好喇, 大部份mini車種都無任歡迎, 咁先至夠大方

一向都畀玩各種迷你車, 也有朋友玩京商電單車

作者: joesample    時間: 2015-9-1 22:18
That is too nice. Can I run foam tire?
作者: rcboscocheuk    時間: 2015-9-1 23:04
請問Miniz monster 落唔落得場
作者: CYHOHK    時間: 2015-9-2 08:41
唔系京商车可以玩吗?
作者: X-POWER    時間: 2015-9-2 09:33
rcboscocheuk 發表於 2015-9-1 23:04
請問Miniz monster 落唔落得場

1.Kyosho(京商) Mini-z MR01,02,03,03VE,03VE Pro
2.Kyosho(京商) Mini-Z AWD MA010,015,020,020VE
3.Kyosho(京商) Mini-Z Buggy MB010,010VE
4.Kyosho(京商) Mini-Z F1
5.Kyosho(京商) Mini-Z Monster
6.Kyosho(京商) dNaNo
7.Mini-Q
8.AMZ,AMR
9.MRX,IMT,IDT

歡迎各車友於開放時段光臨!

謝謝!

作者: mary123    時間: 2015-9-2 12:06
Amz,amr 玩5玩得?
作者: mary123    時間: 2015-9-2 14:13
Amz,Amr 比5比玩?
作者: edmundkevin    時間: 2015-9-2 15:02
"所有1/27, 1/24比例遙控車,包括X-Power的IDT、IMT, 京商的03、AWD,ATM的AMZ、AMR.  (可以使用任何牌子及類型部件, 馬達, 及電池)"

What would be the best combo to race?
作者: pd    時間: 2015-9-2 15:21
mary123 發表於 2015-9-2 14:13
Amz,Amr 比5比玩?

Andy 俾玩

作者: sum    時間: 2015-9-2 15:22
edmundkevin 發表於 2015-9-2 15:02
"所有1/27, 1/24比例遙控車,包括X-Power的IDT、IMT, 京商的03、AWD,ATM的AMZ、AMR.  (可以使用任何牌子及 ...

應該未有人試過哂所有車款,所以ok既就攞哂所有車上去試
作者: smok    時間: 2015-9-2 16:26
pd 發表於 2015-9-2 15:21
Andy 俾玩

退出RC

作者: mary123    時間: 2015-9-2 16:33
Monster,dnano点玩只有膠呔没有海棉呔,膠呔有油呀!!!!!!!!!!
請更改你資料!
作者: cptkirk9    時間: 2015-9-2 18:19
dNano 無海棉呔? 我揾到你同我食咗佢
作者: AFminiz1    時間: 2015-9-2 19:52
pd 發表於 2015-9-2 15:21
Andy 俾玩

玩開名!
作者: mary123    時間: 2015-9-2 20:10

嘩!!!!Z埸D人幾惡,十分冇禮貌, 請大家小心上玩車 ,我好心提下,我打請改資料 ,都好客氣!!!你地大家看下!!!你講句有海棉太就啦!!!!
洗5洗要人食呀!!!好驚呀,上5上玩自己决定。。

作者: sum    時間: 2015-9-2 21:32
mary123 發表於 2015-9-2 20:10
嘩!!!!Z埸D人幾惡,十分冇禮貌, 請大家小心上玩車 ,我好心提下,我打請改資料 ,都好客氣!!!你地 ...

大部分玩車既人都好有禮貌,你自己就係一個個別例子
作者: MarcoLo    時間: 2015-9-3 12:46
嘩!好呀!

又可以多一個車場選擇啦!

又有一個新嘅車場可以玩啦!

雖然對於住港島嘅我,落太子同落觀塘都係咁遠。

作者: mary123    時間: 2015-9-3 14:11

MONSTER 只有膠太,你地5 比玩,因有油油油呀!!!!!!!!!究竟monster 玩5 玩得???
請你5好 老點人???

作者: rcboscocheuk    時間: 2015-9-3 14:13
淨係行得海棉tire?請問上面有無得買?
作者: ironman    時間: 2015-9-3 15:37
想問在Rcp玩是否海棉呔最好?膠呔冇可能玩?因未試過玩rcp。
作者: cptkirk9    時間: 2015-9-3 17:43

Monster基本上只有京商膠呔, 點解唔俾玩!你想玩我一於奉陪!
作者: kevt2005    時間: 2015-9-3 21:45
rcboscocheuk 發表於 2015-9-3 14:13
淨係行得海棉tire?請問上面有無得買?

https://rcphk.wordpress.com/the-track-%E8%BB%8A%E5%A0%B4%E8%B3%87%E6%96%99/

*嚴禁使用胎水及矽膠胎, 歡迎使用純橡膠胎或海棉胎.

Tyres made of pure rubber or foam are ok.  Tyres with silicone oil are not allowed.  The silicone oil from the tyres will make the track very slippery.  Silicone tyres are good on carpet that covered with silicone oil and rubber mixtures.

Yes, you can buy foam tyres at the track.

作者: kevt2005    時間: 2015-9-3 21:48
ironman 發表於 2015-9-3 15:37
想問在Rcp玩是否海棉呔最好?膠呔冇可能玩?因未試過玩rcp。

If you are after speed and easier control, foam tyres are the choice, not to say foam must be better than rubber.   Rubber (without silicone oil) tyres are good on RCP track.  Kyosho cup official tracks only allow pure rubber tyres in their races.  Recommend you to go up and have a trial first.

作者: ironman    時間: 2015-9-3 22:13
Oh ,Understood and thanks Kevt.
作者: mary123    時間: 2015-9-3 22:16
ironman 發表於 2015-9-3 15:37

兄師比人話啦,我本應都5想出聲,5 好在Z場問用膠太問題的,更加上的5 好用膠太玩 ,會比人XXXX你,這個歷史問題非常敏感,玩車如此復雜
但是膠太有油呀!!!!個問題是真是假,大家自己想下。

作者: svhk    時間: 2015-9-3 23:48
AFminiz1 發表於 2015-9-2 19:52
玩開名!

Who is andy?

作者: sum    時間: 2015-9-3 23:49
mary123 發表於 2015-9-3 22:16
兄師比人話啦,我本應都5想出聲,5 好在Z場問用膠太問題的,更加上的5 好用膠太玩 ,會比人XXXX你,這個歷 ...

我都好嬲!啲mini 場唔比我係佢地既賽道玩1/8油雞!!!
作者: ZeroKwok    時間: 2015-9-4 08:44
sum 發表於 2015-9-3 23:49
我都好嬲!啲mini 場唔比我係佢地既賽道玩1/8油雞!!!

唔好話1:8啦!我想玩1:10油雞都唔畀喎

作者: JKC710    時間: 2015-9-4 11:02
mary123 發表於 2015-9-3 22:16
兄師比人話啦,我本應都5想出聲,5 好在Z場問用膠太問題的,更加上的5 好用膠太玩 ,會比人XXXX你,這個歷 ...

不知幾想你出聲娛樂下我地

作者: Pinger    時間: 2015-9-4 11:21
今個星期日上去試吓先
作者: svhk    時間: 2015-9-4 11:47
Pinger 發表於 2015-9-4 11:21
今個星期日上去試吓先

歡迎歡迎

作者: AFminiz1    時間: 2015-9-4 12:48
svhk 發表於 2015-9-3 23:48
Who is andy?

如果是我估那個,你去任何一個在HK 的Miniz 場問下的Ching 都識他,他那架Miniz AWD "直路"是很快的。不過我有可能估錯,自己想啦!
作者: mary123    時間: 2015-9-4 14:30
膠太係5係真係有油呀?!!!!!!!!!!!!!!
詳細講下啦
作者: sum    時間: 2015-9-4 14:40
mary123 發表於 2015-9-4 14:30
詳細講下啦

膠太老公姓膠
作者: svhk    時間: 2015-9-4 14:41
AFminiz1 發表於 2015-9-4 12:48
如果是我估那個,你去任何一個在HK 的Miniz 場問下的Ching 都識他,他那架Miniz AWD "直路"是很快的。不 ...

莫非係傳說中嘅直路王?

作者: GTRTam    時間: 2015-9-4 14:49
mary123 發表於 2015-9-4 14:30
詳細講下啦

ATM for carpet : http://www.rcatomic.com/atomic/i ... _5&products_id=4296

Material: Silicium Rubber <<< 有 Silicium 不可 for RCP !!!

ATM for RCP : http://www.rcatomic.com/atomic/i ... _5&products_id=4319
Material: Rubber <<< 100% Rubber 可以OK !!!

PN also got formula specially for RCP track which is also pure RUBBER part no. for example RRR05 & RSF06.

我的03是跑Kyosho F/R 20度呔also 100% Rubber okay, 我亦曾玩過PN RRR05 / RSF06 also 100% Rubber okay !!

作者: L!nG    時間: 2015-9-4 14:56
謝謝分享~

作者: Geoffrey    時間: 2015-9-4 15:06
我在這個車場玩過Mini Z Monster同Mini Z電單車,我諗是用膠軚的(不太肯定)!可否介紹有冇車場祇准玩膠軚而不容許玩其他軚的車場給我?真的唔該哂!
作者: mary123    時間: 2015-9-4 15:14
海棉呔是磨爛地毯?是真?解釋下?
作者: cptkirk9    時間: 2015-9-4 15:19
mary123 發表於 2015-9-4 15:14

We didn't have carpet here, please ask the appropriate person!
作者: Geoffrey    時間: 2015-9-4 15:23
我估可能和有些地毯的質素有關,我記得以前玩touring car仲係用海綿軚的年代,我屋企是舖地毯的,玩咗幾分鐘後條海綿軚就蝕咗好多,但張地毯就無乜損傷!我記得條海綿軚的牌子是日本Cross
作者: 200sxsr20    時間: 2015-9-4 15:28

觀塘車場係跑RCP,同用乜呔磨爛地毯有咩關係?點解要解釋呢?不如你解釋下點解要的解釋先
作者: GTRTam    時間: 2015-9-4 15:31

海棉呔是否磨爛地毯, 运點上次去MMS買野也跟力蘇 & Menson閒談過.

我諗重點在於Carpet track如跑開Silicium呔, track會積下Silicium ( 呔上的呔屎 ), 積下Silicium對全部跑Silicium呔是對grip有幫助.
所以就算比伱跑海棉呔, 也不咬地的. 這點早在我們玩01年代已知道.

作者: mary123    時間: 2015-9-4 17:24
200sxsr20 發表於 2015-9-4 15:28
觀塘車場係跑RCP,同用乜呔磨爛地毯有咩關係?點解要解釋呢?不如你解釋下點解要的解釋先 ...

因為有某个埸講海棉磨爛地毯5比某D人玩,
跟以上説法如果係真的,一樣可以磨爛Rcp,?????我都係照道理講5係我自己想出來的

作者: cptkirk9    時間: 2015-9-4 17:39
mary123 發表於 2015-9-4 17:24
跟以上説法如果係真的,一樣可以磨爛Rcp,?????我都係照道理講5 ...

We're using the Kyosho RCP track for almost three years. Although some high speed corners have a little bit worn off, the whole track is still in a very good condition.

作者: GTRTam    時間: 2015-9-4 17:39
跟以上説法如果係真的,一樣可以磨爛Rcp,?????我都係照道理講5 ...

就這樣吧, 詳細的你可再問問有關車場.
至於RCPHK, 可跑foam 及 100% Rubber膠呔 i.e. PN RCP, ATM RCP, Kyosho rubber tires.

而不可跑含Silicium膠呔, 因Silicium會積於RCP, 令foam及rubber tire不咬地, 就是這些簡單的道理, 不要想得太多.

作者: 200sxsr20    時間: 2015-9-4 18:16

如果海綿呔磨爛RCP,場主一早就禁啦。
可以解釋一下,何謂“照道理講”,什麼道理?

作者: mary123    時間: 2015-9-4 21:57

MR-03人

MONSTER 重有PN,GPM,膠太又比5比玩呀!!!,請查清楚D先。哈哈!!,冇野講啦

作者: casper    時間: 2015-9-4 23:16

恭喜喇,努力為車友提供多一個選擇,記得多年前,有人出過用 kyosho 原裝RCP地既track,大家都係得個“恨”字,因成本好高,而且大家都知攪車場跟本就冇可能有錢賺,真係揾鬼做~
估唔到今日香港終於都有,仲要係全港最大,我相信一定係各車友之福,車場攪手,加油呀~

作者: AFminiz1    時間: 2015-9-4 23:50
casper 發表於 2015-9-4 23:16
恭喜喇,努力為車友提供多一個選擇,記得多年前,有人出過用 kyosho 原裝RCP地既track,大家都係得個“恨” ...

完全同意,短短3天,這個post已有3500個visits,大家一定支持。
作者: 200sxsr20    時間: 2015-9-4 23:57
mary123 發表於 2015-9-4 21:57
MR-03人

MONSTER 重有PN,GPM,膠太又比5比玩呀!!!,請查清楚D先。哈哈!!,冇野講啦

你咁强調及介意d呔有油,有懷疑的話不如你自己訂一套PN呔,monster呔及GPM呔,然後攞去化驗,再開另一個帖將化驗報告公怖吧,口講冇用。
從miniz面世以來,就本地都起碼有5個牌子出過蚊車呔,Atomic,Xpower,3Racing,IMI,GPM,有d已經停產,如果你有心為香港蚊車界出少少力,你咪全部買番來做化驗吧。PN呔有分RCP版及Carpet版,都要外國訂,GPM呔一早已經停產,
你既然咁樣問,你係咪三種呔都有?如果你冇但又買唔到既呔,咁你點解又要問?你代邊個問?你有monster嗎?monsters跟車套呔唔係京商呔嗎?
作者: prodanny    時間: 2015-9-5 00:00
好消息! 一定支持!

作者: 200sxsr20    時間: 2015-9-5 00:11
MR-03人

你既然響呢度提左咁多意見,肯定對RCPHK車場很有興趣,我覺得你可以同車場既人提意,你去做車呔檢查員,檢查呔既人一定非常執着同非常介意d呔有油既人,你肯定勝任,以後落場既每一部車每一條呔都由你檢查,又仔細又公平。
作者: svhk    時間: 2015-9-5 00:13
MR-03人

膠太老公姓膠,佢地生咗個囡,個囡叫膠膠,之後嫁咗個老公姓on.....(歡迎接龍)

作者: mary123    時間: 2015-9-5 16:29
你同2个埸D人講提供化驗報告先可在工房內貼出禁止玩膠太和海棉太,如冇即5可以禁止人玩?有勞師兄!!!!!!
作者: JKC710    時間: 2015-9-5 20:33
mary123 發表於 2015-9-5 16:29
你同2个埸D人講提供化驗報告先可在工房內貼出禁止玩膠太和海棉太,如冇即5可以禁止人玩?有勞師兄!!!!!! ...

呢樣野係你提出黎, 好應該由你推行.
如果唔係就請省點, 即係收皮

作者: ZeroKwok    時間: 2015-9-6 15:20
恭喜喇,努力為車友提供多一個選擇,記得多年前,有人出過用 kyosho 原裝RCP地既track,大家都係得個“恨” ...

所以搞RCP HK個場主對迷你車的熱誠!熱愛!真是值得尊敬!

作者: Pinger    時間: 2015-9-7 12:54

上星期日, 上左去, 車場地方好幹淨, RCP地 又好平, 好好跑
有Ching 玩 Buggy, 主要都係 Xpower , 真係好快好定!!

作者: 200sxsr20    時間: 2015-9-7 18:27
你同2个埸D人講提供化驗報告先可在工房內貼出禁止玩膠太和海棉太,如冇即5可以禁止人玩?有勞師兄!!!!!! ...

在這個帖裏,由頭到尾只你一位神奇人物不段地提關於呔既事,亦只有你咁熱切關注呢方面既問題,咁咪由你同香港所有蚊車場場主提出要求對車呔進行化驗囖,我亦都好有興趣想知d場主聽完你既提意,會比d咩反應你。祝你好運。
作者: AFminiz1    時間: 2015-9-7 20:18
AFminiz1 發表於 2015-9-4 23:50
完全同意,短短3天,這個post已有3500個visits,大家一定支持。

超過4500 個visits 啦
作者: ZeroKwok    時間: 2015-9-7 23:39

都唔明你咁大個人扭乜?!每個場都有自己場地的規矩啦, 各個場主要求在自己的場地用相關物料的車胎, 一定有對場地保養的好處吧!才這樣要求到該車場玩的朋友跟隨。街客去到那個場玩, 咪跟該場規矩玩囉!!!你就偏偏要搞對抗, 問地毯場要玩海綿呔, 去到RCP場就要玩矽膠呔!場主和一些資深車友解釋了一輪, 你又要再扭, 扮唔明?!若你真的唔明!你的理解能力真係極度有問題了吧!!!若你真的理解力有問題, 唔會怪你的, 你認就得了!我相信大家非常樂意幫忙。若果你是借題發揮去暗示每個場地的不是!!!請直接點說明, 咁大個人不要轉彎抹角??!!

作者: Yoda    時間: 2015-9-8 00:45
有Mary 師兄係樹, 過萬view 好easy, 唔該曬Mary 師兄, 日日幫呢個Topic 排位上頂, 你呢位車場槍手真係好幫手, 化驗報告呢家嘢世俗嘢嚟㗎姐, 信唔過, 我係你就開個Topic 問晒每個車場, 我老實話你知, 你已經有一班fan 屎,你肯問實有人支持你, 你講呔果D問題大把人想知, 咪當比個機會大家學吓嘢囉. Mary師兄好嘢!!!!!
作者: kcliu02    時間: 2015-9-8 09:56
其實外國討論區 mini-zracer forums都有講RCP好難清理D積,所以大部分RCP場都唔比用有silicon成份的膠胎。大家search下internet就揾到。
作者: svhk    時間: 2015-9-8 11:13
不斷地轉牛角尖,放開唔到,其實係好可憐!
作者: AFminiz1    時間: 2015-9-8 11:14
ZeroKwok 發表於 2015-9-7 23:39
都唔明你咁大個人扭乜?!每個場都有自己場地的規矩啦, 各個場主要求在自己的場地用相關物料的車胎, 一定 ...

"地毯場要玩海綿呔, 去到RCP場就要玩矽膠呔"  I like this.  

所以滿足不了用頭膠呔、尾海綿呔的神級車手........

作者: kcliu02    時間: 2015-9-8 11:43
AFminiz1 發表於 2015-9-8 11:14
"地毯場要玩海綿呔, 去到RCP場就要玩矽膠呔"  I like this.   

所以滿足不了用頭膠呔、尾海綿呔的神級 ...

我試過架MR03地毯場用海綿胎,D高速彎架車好震,唔知係咪太咬?轉番膠胎就冇事。
作者: ZeroKwok    時間: 2015-9-8 12:16
svhk 發表於 2015-9-8 11:13
不斷地轉牛角尖,放開唔到,其實係好可憐!

我都好同意他[好可憐!] 永遠纏繞這個問題, 唉!

作者: Pinger    時間: 2015-9-8 17:35
Pinger 發表於 2015-9-7 12:54
上星期日, 上左去, 車場地方好幹淨, RCP地 又好平, 好好跑
有Ching 玩 Buggy, 主要都係 Xpower , 真係好 ...

要注意 RCP 地 是黑色

黑壳好易快到見唔到架車

作者: sum    時間: 2015-9-8 18:02
Pinger 發表於 2015-9-8 17:35
要注意 RCP 地 是黑色

黑壳好易快到見唔到架車

熒光軨就ok
作者: mary123    時間: 2015-9-8 21:31
兩位場主大老,上面D人笑你地牛角尖真可憐????收家!!!!!!!
作者: sum    時間: 2015-9-8 22:31
mary123 發表於 2015-9-8 21:31
兩位場主大老,上面D人笑你地牛角尖真可憐????收家!!!!!!!

你已經做左場主?
作者: dick8746    時間: 2015-9-8 22:42
C兄你係想講“羞家”呀?睇死人咩,咩野“收家”??
作者: Fai0033    時間: 2015-9-9 00:49
I play mini-z on RCP track in Canada. Rubber tires contain silicon are not allowed. Most of the people using Kyosho rubber tires.
作者: ZeroKwok    時間: 2015-9-9 01:20
mary123 發表於 2015-9-8 21:31

我確定了mary123的理解能力是零度數或者是負度數了!!!而且是文盲

作者: ZeroKwok    時間: 2015-9-9 01:22
Fai0033 發表於 2015-9-9 00:49
I play mini-z on RCP track in Canada. Rubber tires contain silicon are not allowed. Most of the peop ...

Hi! May I know how many track in Canada?

作者: Fai0033    時間: 2015-9-9 02:30
In Toronto area, there is only one. The other part of Canada, I am not sure.
作者: cptkirk9    時間: 2015-9-9 10:52
The one near to the Toronto Airport in Mississauga?
作者: ZeroKwok    時間: 2015-9-9 11:49
Fai0033 發表於 2015-9-9 02:30
In Toronto area, there is only one. The other part of Canada, I am not sure.

Could you pls post some pic of the track for us?

作者: ZeroKwok    時間: 2015-9-9 11:50

Del del
作者: Pinger    時間: 2015-9-9 12:12

May I have more info of the Toronto track? Thanks

作者: HighLamb    時間: 2015-9-9 14:45
因為 slot car 在北美洲、歐洲同澳洲流行,而 slot car 的賽道,通常都係塑膠或者木造,而呢類賽道嘅 traction 都唔好,所以就會用 silicon tire。
Mini-Z 因為同 slot car 差唔多大細,就有人在 slot car track 上玩 Mini-Z,亦因為 traction 問題,於是就有 mini-z 用嘅 silicon tire。

登錄/註冊後可看大圖

作者: svhk    時間: 2015-9-9 15:23
HighLamb 發表於 2015-9-9 14:45
因為 slot car 在北美洲、歐洲同澳洲流行,而 slot car 的賽道,通常都係塑膠或者木造,而呢類賽道嘅 tract ...

真係獲益良多,謝謝ching

作者: Fai0033    時間: 2015-9-9 21:35
Pinger 發表於 2015-9-9 12:12
May I have more info of the Toronto track? Thanks

Since this is the RCPHK post, I should not post information of another track. Please leave your WhatsApp No. if you don't mind, I will send you information thru WhatsApp. Or tell me how to use PM (seems does not work).
作者: Fai0033    時間: 2015-9-9 21:39
cptkirk9 發表於 2015-9-9 10:52
The one near to the Toronto Airport in Mississauga?

Yes .....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2