RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 某人的M03R..... [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2007-4-29 04:18
標題: 某人的M03R.....
個人覺得其實係偏貴......
作者: ~出前一丁~    時間: 2007-4-29 04:23
,你好少咁夜架bor.....
作者: B仔    時間: 2007-4-29 04:50
標題: 回復 #2 ~出前一丁~ 的帖子
成日都咁夜(六,日)
作者: ~出前一丁~    時間: 2007-4-29 04:51
原帖由 B仔 於 2007-4-29 04:50 發表
成日都咁夜(六,日)

作者: B仔    時間: 2007-4-29 05:02
原帖由 AMAT 於 2007-4-29 04:18 發表
個人覺得其實係偏貴......

你買黎送比我嗎? 吳洗咁客氣wow
我已有一部M-03了
作者: kstyle    時間: 2007-4-29 11:03
原帖由 B仔 於 2007-4-29 05:02 AM 發表

你買黎送比我嗎? 吳洗咁客氣wow
我已有一部M-03了

B哥...........做咩個個有燈o既殼你都唔裝燈杯架
作者: B仔    時間: 2007-5-1 08:03
標題: 回復 #6 kstyle 的帖子
裝左落去咖啦,我貼返張貼紙上去之嗎
作者: raymen    時間: 2007-5-1 18:15
標題: oh.
M03R using the Silver colour Chrome only, is that easy to damage? I saw so many plastic parts only, $850 is valued?

How much is upgraded to ALuminium Front and Rear Uprights and C hup?
作者: kstyle    時間: 2007-5-1 23:48
原帖由 B仔 於 2007-5-1 08:03 AM 發表
裝左落去咖啦,我貼返張貼紙上去之嗎

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2