RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: CT呢個場? [打印本頁]

作者: kenhung    時間: 2007-5-22 15:36
標題: CT呢個場?
想問下CT啱唔啱新手玩?平時多唔多人?上去駛唔駛打電話問下有無開?
作者: billy86che    時間: 2007-5-22 15:42
原帖由 kenhung 於 2007-5-22 15:36 發表
想問下CT啱唔啱新手玩?平時多唔多人?上去駛唔駛打電話問下有無開?

Ans:
1. Yes
2. No>Yes
3. No if afternoon & evening (Mon off)
作者: xlarge    時間: 2007-5-22 15:48
原帖由 kenhung 於 2007-5-22 15:36 發表

平時開兩點
3點上去就一定開既la
mon就off
作者: kenhung    時間: 2007-5-22 15:51
Thx bro
作者: booboo    時間: 2007-5-23 00:07
where is CT? thx
作者: 馬菲    時間: 2007-5-23 12:24
我都想知... 好耐冇玩mini.. 想玩返. 但d場好似買少見少..
作者: checkie    時間: 2007-5-23 14:45
CT車場地址
========
九龍塘尾道 66-68 號褔強工業大廈 A 座 1408 室
(太子站 C2 出口, 雅蘭街李寶椿健康院斜對面, 步行約五、六分鐘)
(巴士、小巴在京港酒店附近落車, 步行約三至五分鐘)
作者: paulpoon306    時間: 2007-5-27 11:21
呢個場d人比我感覺好似nice過mmx.
作者: D80FANS    時間: 2007-5-31 15:41
順便問下CT有沒有pn racing出的車呤賣?
作者: sfdo    時間: 2007-5-31 23:02
標題: 回復 #9 D80FANS 的帖子
我見 pn 有少量及只有好少款。
作者: karl    時間: 2007-6-6 12:58
我呢排都有玩,都係上CT玩

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2