RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 下次攪lee個殼... [打印本頁]

作者: 傑佬    時間: 2007-5-24 11:59
標題: 下次攪lee個殼...

登錄/註冊後可看大圖

作者: kstyle    時間: 2007-5-24 12:20
一定要啦
作者: li5115    時間: 2007-5-24 12:41
買到先講啦,全香港的 RC Shop 都無。在官方網掟又只寄日本本土。
作者: monkichi0210    時間: 2007-5-24 12:44
呢個係m車殼喎.......提提大家........
另外可以試下問貓仔舖......佢地間中會有north craft d o野賣.......睇下佢肯吾肯幫你訂..........
作者: ice1234    時間: 2007-5-24 12:45
正wow
作者: kachunsky    時間: 2007-5-24 12:57
好正阿...
最衰係m車
作者: 傑佬    時間: 2007-5-24 12:59
原帖由 li5115 於 2007-5-24 12:41 發表
買到先講啦,全香港的 RC Shop 都無。在官方網掟又只寄日本本土。
師兄我係貓貓店見過喎
作者: 傑佬    時間: 2007-5-24 13:00
原帖由 monkichi0210 於 2007-5-24 12:44 發表
呢個係m車殼喎.......提提大家........
另外可以試下問貓仔舖......佢地間中會有north craft d o野賣.......睇下佢肯吾肯幫你訂..........
上次見好似For 1/10喎...唔知有冇睇錯
作者: kaho0338    時間: 2007-5-24 13:10
原帖由 傑佬 於 2007-5-24 13:00 發表

no stock long time ago, i wait for 3 months la...
作者: monkichi0210    時間: 2007-5-24 13:27
原帖由 傑佬 於 2007-5-24 13:00 發表

1:10 m車用....trust me!!!!
作者: 傑佬    時間: 2007-5-24 13:44
原帖由 monkichi0210 於 2007-5-24 13:27 發表

1:10 m車用....trust me!!!!
OKOK i trust U..
作者: 長崎良尾    時間: 2007-5-24 19:06
原帖由 li5115 於 2007-5-24 12:41 發表

錯..kws有得買....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2