RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: BD7 2013玩左10年想買過架 [打印本頁]

作者: Motul    時間: 2024-4-13 14:22
標題: BD7 2013玩左10年想買過架
本人玩開10.5T 無turbo 少少超齒比,有長電無短電
無撞車習慣,架車仲行到都唔想換車,所以換完車隨時又玩10年,主要係因為新車可以裝lemans殼覺得幾有趣,其次係新車多多少少會比BD7高一點戰鬥力吧
現在有4架心水應該唔錯掛,點選擇好
X4 2024,  yokomo BD12, yokomo MS1.0,
A800mmx
現時資金有2500,要再儲多幾個月
電子野會車過車

請師兄們比D意見我,謝謝
作者: d.s    時間: 2024-4-15 21:18
意見   A800R
作者: d.s    時間: 2024-4-15 21:21
https://www.youtube.com/@AwesomatixRC
作者: Motul    時間: 2024-4-16 09:43
講件事你知,架bd7係你個架
作者: d.s    時間: 2024-4-16 23:22
講件事你知,我對上果次留言都唔記得幾耐之前,見到你呢個po我又忽然間想回覆下....真係估唔到....世事奇妙
作者: d.s    時間: 2024-4-16 23:24
BTW,A800R我真心推介,你即管多D留意下
作者: Motul    時間: 2024-4-17 18:10
Thank you 師兄, 我即時有search睇架車資料,2023年1月產物,應該最大機率係換呢架,不過要預備多幾個月
作者: AMAT    時間: 2024-4-22 08:56
玩開YOKOMO可以考慮買佢地嚟緊出嘅新車MS1.0,其實就係BD系列。不過佢BD12後改叫MS。
作者: man3717    時間: 2024-4-22 20:27
幾時到大約
作者: AMAT    時間: 2024-4-26 20:15
man3717 發表於 2024-4-22 20:27
幾時到大約

聽聞就五月頭會到。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2