RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 求教~F350設定問題 [打印本頁]

作者: pnlance    時間: 2007-6-25 17:39
標題: 求教~F350設定問題
小弟冇玩電車一段日子,但終於中左F350毒(係由呢道感染的 :p)

依家差唔多完成,但有D關於設定問題請教

1.大家用棍控時係唔係,左面上下  控制前後
                               左面左右  控制左右
                               右面上下  控制轉波呢?

2. 電變及接收都有開關,咁車上面個開闢應該是裝邊個呢?及接駁方法...

煩請指教~~~唔該各位BROTHER~~~
作者: Evo露筍    時間: 2007-6-25 17:51
我係左面上下控制前後
      左面左右控制轉波
      右面左右控制左右
作者: dl7    時間: 2007-6-25 20:10
Just up to u wo.....

作者: 藍毛毛    時間: 2007-6-26 01:44
原帖由 pnlance 於 2007-6-25 17:39 發表
小弟冇玩電車一段日子,但終於中左F350毒(係由呢道感染的 :p)

依家差唔多完成,但有D關於設定問題請教

1.大家用棍控時係唔係,左面上下  控制前後
                               左面左右  控制左右
    ...

應該左面上下係前速和後速,
左面左右係轉波,
右面左右係左右,

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2