RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 换车架 有咩好介绍 [打印本頁]

作者: JASONZHONG    時間: 2007-8-26 23:38
標題: 换车架 有咩好介绍
各位大哥 我架TTO1D的车架已经满足唔到我了  想换一个新车架  最好是全OP过的  朋友介绍了TB5俾我  但我又想问下大家仲有无其它选择  其实漂移有无必要买个全OP的车架呢? 如果唔使的话买边只比较好?
本人有考虑过YOKOMO 但唔知零件好唔好稳  请指教

登錄/註冊後可看大圖

作者: 阿門    時間: 2007-8-26 23:45
你系玩甩尾.!?.............
作者: hezity    時間: 2007-8-27 00:37
yokomo drift master
作者: DriftNoobie    時間: 2007-8-27 01:42
原帖由 hezity 於 2007-8-27 00:37 發表
yokomo drift master

同意.
作者: kaho0338    時間: 2007-8-27 01:44
yokomo drift master 吧, 話曬都為飄移而設計
作者: gegegum    時間: 2007-8-27 01:52
原帖由 kaho0338 於 2007-8-27 01:44 AM 發表
yokomo drift master 吧, 話曬都為飄移而設計

講就係咁講, 返黎都仲有d嘢要換, 先好飄!
作者: 傑佬    時間: 2007-8-27 02:28
Drift Master ..一般炸....買plus都ok....
作者: 阿門    時間: 2007-8-27 03:07
TA03.TA05!!!   [星星支持者!]

作者: Ooo盛ooO    時間: 2007-8-27 13:33
滿足唔到你...點解既?!
作者: minesr34gtr    時間: 2007-8-27 23:42
Drift Master都仲有好多野要改,其實唔低買..
反而 tb5買返黎唔駛點改,只改直sub就ok
作者: JASONZHONG    時間: 2007-9-20 19:03
我买左部415MSX 掂唔掂啊 贪佢唔使再改 换条光身竞速胎来漂 哗 .......果种FEEL
拿我命噤啊~~~~~~~~!
作者: JASONZHONG    時間: 2007-9-20 19:04
THX 大家的意见~!
作者: cyken2512    時間: 2007-9-20 23:12
YOKOMO即PARTS听讲就好似贵D~~
TB5就吾知了~

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2