RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 關於控的問題 [打印本頁]

作者: lichungkiu    時間: 2007-10-10 11:21
標題: 關於控的問題
本人諗住買f350(其實我都唔知post邊度好,不過見d野同貨櫃差不多,所以post呢度)
但諗起控既問題就有點煩惱,因為想俾2架車用,所以想買個好一點
但我見到mfc-02好似唔太支援pcm系統,請問係唔係嫁呢
還有棍仔控裡面會唔會有d會有hrs個一類既系統嫁呢
謝謝大大解答

p.s. 請問大大有冇mfc-02既說明書呀,如果有可以給我嗎
作者: 小dede    時間: 2007-10-10 11:34
f350 下次你可以係越野車區到問

作者: lichungkiu    時間: 2007-10-10 11:37
原帖由 小dede 於 2007-10-10 11:34 AM 發表
f350 下次你可以係越野車區到問

咁真的對不起了,我下次會post個邊嫁啦
作者: 小dede    時間: 2007-10-10 11:51
你話個控 比2部車用   係邊2部車?

其實我而家自己用緊 futaba隻 skysport 4 果隻fm控

都已經好好用,,  行好遠都得
作者: lichungkiu    時間: 2007-10-10 13:26
原帖由 小dede 於 2007-10-10 11:51 AM 發表
你話個控 比2部車用   係邊2部車?

其實我而家自己用緊 futaba隻 skysport 4 果隻fm控

都已經好好用,,  行好遠都得

其實我係俾f350 & m03用的
你講個支可以支援9451個類形的Digital SERVO嗎
作者: Thomasbb    時間: 2007-10-10 16:18
我係KWS 好似見過有一款有display 既futaba 控..
應該係6EX__ 系列 $700幾有接收, 個隻ok嘛?
skysport都600咁上下,
定係6EX__冇咁平的?
未有車就煩惱緊幾時先會擁有到, 到擁有左原來先係一切煩惱既開始
作者: lichungkiu    時間: 2007-10-10 17:55
原帖由 Thomasbb 於 2007-10-10 04:18 PM 發表
我係KWS 好似見過有一款有display 既futaba 控..
應該係6EX__ 系列 $700幾有接收, 個隻ok嘛?
skysport都600咁上下,
定係6EX__冇咁平的?
未有車就煩惱緊幾時先會擁有到, 到擁有左原來先係一切煩惱既開始

唉~~~我都覺得係
你有冇諗住買控呀,見你都有控(直升機)
其實6ex好似有好多品種,不過睇下到時點先啦

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2