RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 係咪冇晒 altezza 殼賣呀?? [打印本頁]

作者: arslok    時間: 2006-3-23 10:33
標題: 係咪冇晒 altezza 殼賣呀??
kws 唔見有既.....
作者: 天照    時間: 2006-3-23 17:25
ALTEZZA HKS呢,就應該仲有,不過就冇炭纖紋,得透明.

如果係就咁街車ALTEZZA呢......絕咗版啦~!

另外仲有YOKOMO都有出ALTEZZA,但都係DRIFT VERSION嚟.
作者: 宏    時間: 2006-3-23 20:08
前排見到快摺模型有隻HPI版ALTEZZA...
都算係街車版,CASTROL花既...有興趣可以去睇下仲有冇~
作者: arslok    時間: 2006-3-24 17:21
我想搵街車版嫁!!   睇過 hpi 果隻, 唔係幾靚, 好似唔夠真實.

ALTEZZA HKS 係賽車版果隻??
作者: 天照    時間: 2006-3-24 17:54
原帖由 arslok 於 2006-3-24 17:21 發表
我想搵街車版嫁!!   睇過 hpi 果隻, 唔係幾靚, 好似唔夠真實.

ALTEZZA HKS 係賽車版果隻??

田宮房車版果O的,淨殼人家要嚟炒O架喇.....冇二三百蚊都唔駛諗O架喇~!哈!
全架車買呢,創昇都可能仲有機會有.......可能咋下!

HKS係賽車版
作者: RX-7FD    時間: 2006-3-25 00:07
HKS格仔賽車版好多人找嗎?
作者: coronafans    時間: 2006-3-25 00:11
原帖由 於 2006-3-23 20:08 發表
前排見到快摺模型有隻HPI版ALTEZZA...
都算係街車版,CASTROL花既...有興趣可以去睇下仲有冇~

鴻聲都有
作者: arslok    時間: 2006-3-25 20:19
原帖由 天照 於 2006-3-24 17:54 發表

田宮房車版果O的,淨殼人家要嚟炒O架喇.....冇二三百蚊都唔駛諗O架喇~!哈!
全架車買呢,創昇都可能仲有機會有.......可能咋下!

HKS係賽車版

點解要黎妙既??  好多人搵咩??

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2