RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手玩电直 [打印本頁]

作者: cchgz    時間: 2007-11-16 16:32
標題: 新手玩电直
呢排对电直非常感兴趣,想整番台450SE(套装,带无刷及ESC)玩玩,配6EXHP+401+9650+65G X 3,吴知道甘配大概要几钱,有无人可以讲下啊,吴该晒!
作者: rayxo    時間: 2007-11-19 20:08
450 V2$27xx,6exhp$780,401$850,9650 OR 9257 $450,65mg@$250.
Total:Around$5600.
作者: Han    時間: 2007-11-19 21:18
唔嚴大小小嘅可以等多一個月,出新款機T-Rex 500

作者: cchgz    時間: 2007-11-20 16:42
500要用6cell电,成本比较贵哦,不过亚托嘎500应该都吴平,固朗嘎500有无人玩过,点啊
作者: 阿昌    時間: 2007-11-25 00:09
原帖由 cchgz 於 2007-11-20 16:42 發表
500要用6cell电,成本比较贵哦,不过亚托嘎500应该都吴平,固朗嘎500有无人玩过,点啊

500級機未普及,零件應該貴,電變摩打要求吾同450,我諗要6~70a電變先好玩,電池不在話下,飛3cell嘅450買電漲電都够煩腦啦,呢家重話要6cell.........槳應該吾平,Servo和Gyro未清楚乜嘢規格,等產品面世後一段時間再作打算吧!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2