RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: SAVAGE 搵唔到有得賣既 T_T [打印本頁]

作者: kaidogg    時間: 2008-1-20 15:13
標題: SAVAGE 搵唔到有得賣既 T_T
SAVAGE 搵唔到有得賣既 T_T

大家好
我睇左好多MONSTER TUCK , BUGGY 等等既POST 而家想買SAVAGE
之前出去 KWS 都唔見有得賣既 ?
有冇人可以講講邊間有呀

不過而家又有D心大心細唔知買油家電SAVAGE 好
作者: mikewu    時間: 2008-1-20 15:45
Check with Jet Hobby.....  In "Sing Lee" Road
作者: lun0727    時間: 2008-1-22 09:58
標題: 回復 1# 的帖子
5洗諗....1定係油
作者: kaidogg    時間: 2008-1-22 17:05
嘩! 你張相

其實買xss 係唔係好d  因為有多d option ?
除左底板要買 仲有咩要買?

我打算買隻 3pm 2.4 g 比佢用 得唔得

好想快d買呀,無奈仲未比糧
作者: ftbingobingo    時間: 2008-1-22 17:25
3pm 2.4 g good enough la
作者: lun0727    時間: 2008-1-25 01:39
標題: 回復 6# 的帖子
應該係要等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等等..先岩
作者: ftbingobingo    時間: 2008-1-25 07:43
Go ebay rather than wait

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2