RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: My DT02 [打印本頁]

作者: Thomasbb    時間: 2008-2-2 02:21
標題: My DT02
岩岩換既衫

登錄/註冊後可看大圖

今朝第一次落地個樣

登錄/註冊後可看大圖

最後還是買番普通版
草猛個身爛左, 留番個殼遺愛人間
而家用緊v16+ RZ23T... 架車又幾好玩

作者: scalpel    時間: 2008-2-2 03:06
Not bad! How much is it now?
作者: hofung    時間: 2008-2-2 04:08
如果搵到ms版真係底好多....唔係串你,平心而論....trf套避震($3xx)加個珠差($1xx),已經值回票價,仲有散熱($1xx),拉捍,萬向....四條軑用其他廠,我自己都係用普通版,所以覺得
作者: hofung    時間: 2008-2-2 04:14
仲有摩打個位...即波箱我cut 咗for散熱囉
作者: Thomasbb    時間: 2008-2-2 11:04
原帖由 hofung 於 2008-2-2 04:08 發表
如果搵到ms版真係底好多....唔係串你,平心而論....trf套避震($3xx)加個珠差($1xx),已經值回票價,仲有散熱($1xx),拉捍,萬向....四條軑用其他廠,我自己都係用普通版,所以覺得

ms搵到賣$900 買埋呔要成k
而家咁玩平一半, 最大爭扎既時候, 我個fd話我都只係落街玩下
咁就是但啦... 反正原意都係代替草猛位置咁玩
作者: natural0112    時間: 2008-2-2 11:21
草猛細時都有架 但已上天堂
作者: Thomasbb    時間: 2008-2-3 01:58
原帖由 natural0112 於 2008-2-2 11:21 發表
草猛細時都有架 但已上天堂

最衰四隻轆改唔到落去呢架到
唔係可以神似d
作者: hofung    時間: 2008-2-3 03:04
go to join the tko party lar
作者: 光丑猶仗凡    時間: 2008-2-3 03:13
bro. which shop ms 賣$900  ar??
thx
作者: Thomasbb    時間: 2008-2-3 11:00
原帖由 光丑猶仗凡 於 2008-2-3 03:13 發表
bro. which shop ms 賣$900  ar??
thx

pm了你

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2