RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 3月15日放車相~~仲加多自己個櫃花..用狗雜誌兩本整既-0- [打印本頁]

作者: Q-pet    時間: 2008-3-16 21:30
標題: 3月15日放車相~~仲加多自己個櫃花..用狗雜誌兩本整既-0-
先貼我今日整既簡單櫃花~~
左邊櫃身

登錄/註冊後可看大圖

右邊櫃身

登錄/註冊後可看大圖

前邊

登錄/註冊後可看大圖

後邊

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

好啦昨晚放車相情況
又係九龍城碼頭下邊影既發覺彩竹架車好正..原來佢用左汽車機油黎浸啤呤同波箱齒所以架車超順..比我地快同靜

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

終點..九龍城單車場

登錄/註冊後可看大圖

作者: GAT-X103AP    時間: 2008-3-16 21:40
SO GOOD AR
作者: yin1992    時間: 2008-3-16 23:53
我見到我以前隻櫃
作者: ╚彩竹╗    時間: 2008-3-17 02:50
原帖由 yin1992 於 2008-3-16 11:53 PM 發表
我見到我以前隻櫃

冇錯....隻櫃係我FD之前同你收GA....不過宜家係我手中...hahaaaa
作者: 粒粒    時間: 2008-3-17 06:03
原帖由 Q-pet 於 2008-3-16 21:30 發表
先貼我今日整既簡單櫃花~~
左邊櫃身

登錄/註冊後可看大圖

右邊櫃身

登錄/註冊後可看大圖

前邊
http://i90.photobuc ...

你將個櫃放上張床到呀....個車6好dirty啵...
作者: Q-pet    時間: 2008-3-17 11:40
標題: 回復 5# 的帖子
無法住套房係咁上下啦--又佢啦
仲有我櫃個避震整番好啦..但支彈簧唔見左..拆左支筆彈簧用住先....

作者: yin1992    時間: 2008-3-17 17:42
原帖由 ╚彩竹╗ 於 2008-3-17 02:50 發表

冇錯....隻櫃係我FD之前同你收GA....不過宜家係我手中...hahaaaa

我有dd後悔咁早賣左佢
作者: ╚彩竹╗    時間: 2008-3-17 18:46
原帖由 yin1992 於 2008-3-17 05:42 PM 發表

我有dd後悔咁早賣左佢

當初做咩要賣左佢ga??宜家我加左燈係上面比以前有冇靚到??
作者: ╚彩竹╗    時間: 2008-3-17 18:48
原帖由 Q-pet 於 2008-3-17 11:40 AM 發表
無法住套房係咁上下啦--又佢啦
仲有我櫃個避震整番好啦..但支彈簧唔見左..拆左支筆彈簧用住先....

咁都比你諗到用原子筆既彈簧
作者: Q-pet    時間: 2008-3-17 21:39
標題: 回復 9# 的帖子
強呢??無...諗度未做囉...屋企大把免費個D原子筆全部都係識得東方個台車朋友比既
作者: 羊仔    時間: 2008-3-17 22:13
用狗做櫃花,好似冇咁好~
作者: yin1992    時間: 2008-3-17 23:44
原帖由 ╚彩竹╗ 於 2008-3-17 18:46 發表

當初做咩要賣左佢ga??宜家我加左燈係上面比以前有冇靚到??

因為要買新出個隻櫃 但係冇諗到咁耐都未出
作者: RCDOG    時間: 2008-3-22 01:20
大家都係愛狗愛車之人

作者: RCDOG    時間: 2008-3-22 01:20
用狗圖案,,好主意,,支持你

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2