RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 將軍澳中心/ 君傲灣遙控車場 [打印本頁]

作者: ansonlau    時間: 2008-8-29 11:47
標題: 將軍澳中心/ 君傲灣遙控車場
各位師兄

想問下有冇邊位去過或者係住將軍澳中心/ 君傲灣, 我睇個 floor plan 有遙控車場, 請問堅唔堅o架?
作者: kwok7660    時間: 2008-8-29 12:11
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... ADx%BFD%A4%A4%A4%DF

作者: ansonlau    時間: 2008-8-29 12:20
標題: 回復 2# 的帖子
師兄你住將軍澳中心 ?
因為我搵緊樓, 如果有車場, 梗係優先考慮 la
作者: kwok7660    時間: 2008-8-29 12:23
原帖由 ansonlau 於 2008-8-29 12:20 發表
師兄你住將軍澳中心 ?
因為我搵緊樓, 如果有車場, 梗係優先考慮 la

唔係! 家住屯門!
sorry
不過曾經見過呢個 post, 所以幫下你手姐
作者: 比利羊    時間: 2008-8-29 12:31
將軍澳中心!
作者: ansonlau    時間: 2008-8-29 12:36
標題: 回復 4# 的帖子
唔該曬 Kwok7660 師兄
作者: ansonlau    時間: 2008-8-29 12:39
標題: 回復 5# 的帖子
比利羊師兄

你住將軍澳中心呀 ? 請問片中係o米已經有車場全貌 la?
o甘師兄有冇去過君傲灣呀? 係o米都有車場o架 ?
作者: scalpel    時間: 2008-8-29 12:53
原帖由 ansonlau 於 2008-8-29 12:39 發表
比利羊師兄

你住將軍澳中心呀 ? 請問片中係o米已經有車場全貌 la?
o甘師兄有冇去過君傲灣呀? 係o米都有車場o架 ?

Yes, that's the whole track....about half of MMS/ CT....君傲灣 has no 車場
作者: gogoyo123    時間: 2008-8-29 19:46
i try 2 play in there last time wut when i start 2 get out my car a man call me 2 go out

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2