RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 想攪一次長州之旅 [打印本頁]

作者: ivenleung    時間: 2008-10-30 10:15
標題: 想攪一次長州之旅
長洲之旅

日期: 25-26 DEC 2008  OR 26-27 DEC 2008

時間:兩日一夜

活動:貨櫃長洲夜遊,BBQ

價錢:要睇度假屋幾錢及BBQ食咩先知

由於打算會過夜,所以要租度假屋(因有長洲有朋友,所以一定冇鬼屋你住 ),有冇兄弟想去?可以多人一房亦可同女友一房(可以分租 )

如有興趣,請PM我,留下電話,BAND

請各兄弟於 8 DEC 2008 前確定,以免無房要訓街
作者: lfms    時間: 2008-10-30 12:21
25-26 DEC 2008  OR 26-27 DEC 2008可能唔糸香港 唔糸一定去
作者: kwcgary    時間: 2008-10-30 13:50
間屋要有好多插蘇叉電先得
作者: wingwingday    時間: 2008-10-30 13:58
原帖由 kwcgary 於 2008-10-30 13:50 發表
間屋要有好多插蘇叉電先得

唔好LOW B啦...呢個世界有拖板..
作者: wingwingday    時間: 2008-10-30 13:59
原帖由 ivenleung 於 2008-10-30 10:15 發表
長洲之旅

日期: 25-26 DEC 2008  OR 26-27 DEC 2008

時間:兩日一夜

活動:貨櫃長洲夜遊,BBQ

價錢:要睇度假屋幾錢及BBQ食咩先知

由於打算會過夜,所以要租度假屋(因有長洲有朋友,所以一定冇鬼屋你住 ...

坪洲的話..我去呀...............
作者: Pianist    時間: 2008-10-31 02:47
原帖由 wingwingday 於 2008-10-30 13:58 發表

唔好LOW B啦...呢個世界有拖板..

睇怕會OVERLOAD 火燭

好有興趣,可考慮.

作者: chan951130    時間: 2008-10-31 06:47
我怕比我地充電變大停電
作者: EX超龍    時間: 2008-10-31 06:58
=.="度假屋變左充電屋

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2