RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3432|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

係時候又整下殼啦 !

courel500 發表於 2007-7-19 13:27:56 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
上年搵唔到個 mx5 殼整 787b 花 , 就用左個 m6 殼整 !
今年有位好友 sell 左個 hpi-mx5 殼比我 , 我又儲起左一D貼紙
 樓主| courel500 發表於 2007-7-20 17:46:40 | 顯示全部樓層
原帖由 monkichi0210 於 2007-7-20 17:44 發表

兩位的私人恩怨請兩位私下了斷..........................這裡正在討論車花....................不是隆胸..............請自重.......

ban 佢 account 啦 , 我整殼又關佢事 , 佢成日都係咁 , 又唔 ban !
 樓主| courel500 發表於 2007-7-21 12:05:50 | 顯示全部樓層
唉 ! 算啦 ! 有 D 人係鍾意玩針對 ( 邊個就唔好講啦 , 大家心照咪算囉 ! ) , 有 D 人成日周圍撩事都好似無人警告過佢 , 相反 , 被動個 D 又會比人警告喎 , 最抵死係 , 警告人個 D 人成日話自己咩咩咩 , 都唔係第一次啦 , 咁又點丫 ?!

算啦 ! 就算我整完個殼都係唔好 post 上來啦 , 費時比人又指指點點啦 !