RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: mathew97726
打印 上一主題 下一主題
收起左側

JV早場A場 8月30日(星期二)

lf2c 發表於 2011-8-29 16:40:14 | 顯示全部樓層

唉........冇得去呀...............真可惜..................
唯有係精神上準時出席啦...........
lf2c 發表於 2011-8-29 22:07:31 | 顯示全部樓層

跟住你校長可能會答佢話:
咁佢嘈咪有鬼佢囉.....關我差事咩.....
因為我都有份去JV放車....咁點吖.....
我係佢校長.....我覺得冇問題咪得囉......
既然你講到d師兄咁唔鋸佢既點解當時在場
既師兄冇個夠膽出聲話佢而要等人地走左先背後話佢呀.....
所以我覺得你好鬼無用囉.....又要睇唔過眼但又要馬後炮.....
以上純粹講笑.....不喜勿插.....
lf2c 發表於 2011-8-29 22:18:43 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-8-29 22:14
hehe ching你復左我呀
不過我覺得我校長唔會信同唔會得閒去理d低能人講低能野囉

你校長可能會同我諗法一樣都唔定啦.......
就算你係JV點嘈真係關你校長差事咩.....
同埋你校長如果真係好似我講到咁串咁答佢都會幾搞野囉

lf2c 發表於 2011-8-29 22:27:50 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-8-29 22:23
如果我校長真係會應佢就奇囉 - -
我知民生呢個校長係絕對唔會彩佢
唔係著唔著既問題

D人講晒粗口咪叫噪音囉........
lf2c 發表於 2011-8-29 22:32:54 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-8-29 22:23
如果我校長真係會應佢就奇囉 - -
我知民生呢個校長係絕對唔會彩佢
唔係著唔著既問題

同埋我地D低級中學既校長都係一樣唔會睬佢呢類人囉....
所以佢講既野係唔會成立既.....況且我唔信佢真係咁夠薑
走去投訴你咁型仔囉.....
lf2c 發表於 2011-8-29 22:36:38 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-8-29 22:32
講粗口唔好咁大聲丫麻
唔係又有人打去人地公司度同個老細講: 你個下屬係JV玩講粗口好大聲喎
咁架啦:l ...

好驚添呀.....一陣又話人地.....
乜乜名員工係JV玩車玩到好嘈呀.....我要投訴佢.....
之後個老細實幫拖話....佢背後點樣與我無關.....
總之佢唔係我公司搞搞震我理鬼佢咁多呀.........
你即刻好同我"爛C格路"啦如果唔係我報警
lf2c 發表於 2011-8-29 22:37:46 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-8-29 22:35
我反而想佢去打過去囉
反正我就實無事 反而我想知個結果
我肯定我個校長唔會因為呢件事話我一句
...

即係你讀書都好勁啦衰鬼...........
lf2c 發表於 2011-8-29 22:50:20 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-8-29 22:41
個老細咁冷靜都話
如果我係個老細我直頭呆左:
因為成細人都無諗過會有人講句咁低能既野xdd

你呆完之後都要打發佢走架................
你會點做呢................
lf2c 發表於 2011-8-29 23:15:57 | 顯示全部樓層
kelvin2626 發表於 2011-8-29 22:55
處境 根本吾同 不可相提並論

咁當初又係你自己話要去人地學校投訴佢架嗎......
你如果當初唔彈呢句野出泥就唔會演變成我地所講
既野啦......

lf2c 發表於 2011-8-29 23:18:27 | 顯示全部樓層
kelvin2626 發表於 2011-8-29 22:53
玩車求開心!無謂出面話你 但係竟大言不慚話係公眾地方可以大吵大鬧 仲繼續以毫無理據去推論 並進行人生攻 ...

咁又何苦呀.....咁你既然當時係唔妥佢咪話下佢囉.....
當然無人叫你大大聲又串柒柒咁話佢架嗎.......
lf2c 發表於 2011-8-29 23:22:44 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-8-29 23:20
算啦算啦-_-
呢位CHing見解獨特
我地唔會明架啦 唯有去JV就我自已留意 小心d呢位CHing囉

我地再有出泥而你又見到佢
記得介紹下我識WO.........

lf2c 發表於 2011-8-29 23:24:00 | 顯示全部樓層
mathew97726 發表於 2011-8-29 23:21
我就係想咁囉
如果有人當面出聲叫我靜d
我一定唔會嘈  我話既

當然大前提係唔妥你既人係唔可以用一D
差既語氣叫你靜D啦......