RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 自由人
打印 上一主題 下一主題
收起左側

因某原因本人決定永遠唔會造3層新記,油記..

Q太郎 發表於 2012-12-11 23:29:19 | 顯示全部樓層

嗱嗱嗱...又有著數勒...標大師你幫人抬幾箱唔梗要,
唔好再叫我幫某君拎,拎完重車埋比佢,
事後係綱吹水又話唔講得笑,我都唔講
笑嫁,佢喜歡出賣人哋好心腸,攞著數,
我係人黎嫁,唔係豬,唔好扇完一鑊又一鑊..OK
Q太郎 發表於 2012-12-11 23:49:28 | 顯示全部樓層
阿某君作賊心虛呀..拉走個PO以為無人知
Q太郎 發表於 2012-12-12 01:33:05 | 顯示全部樓層
Ricky-hoho 發表於 2012-12-11 23:54
QQ
發生乜事?
冇見你一排個人火左咁多?

當你以心交友,人哋當你老親兼阿四你話係米谷x氣,大家係網吹吓水,講吓笑,氣紛和諧
係度扮大哥,扮認真,扮唇情,又話唔講得笑,求人做野攞著數就兩個人,又係船區整到好
似好有江湖地位..一時懶沾,佢啲懶可憐,懶關心人,駁取人哋同情心幫佢整野,比野佢,送碟
是油攞走隻雞,但佢一一成功噃...不論本土,外地啲同好中哂伏都唔知噃,唉
無奈...
Q太郎 發表於 2012-12-12 01:50:04 | 顯示全部樓層
Ricky-hoho 發表於 2012-12-11 23:54
QQ
發生乜事?
冇見你一排個人火左咁多?

標大師,夜啦早啲瞓啦...天氣凍嗽..咁多張皮嗽,你整船要咩資料係淘寶買野
想要咩呤我都有大把係度...用黎交際嘛....我好唔好人呀,叫好就自動貢獻身
啦!OK
Q太郎 發表於 2012-12-12 19:37:11 | 顯示全部樓層

鯊魚佬,你收啦,幾+歲人錯又唔認打又唔企定,你無得救嫁勒,第一招,初相識最叻常同人講,你人生好悲慘,又自殺過又離過婚又話可寫本書你太睇得自己太高,你啲4.5線既人,你死唔比你死咩,駁同情,騙人真友情,好心你啦如果你唔係老吹,死唔去..檢討吓你既人生啦,攻於心計..機關算盡,唔辛苦既咩,做返個正常人啦,阿彌陀彿,回頭是岸..你可騙盡世人..騙不過你個良心,希望你還有良知.  完