RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 8218|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

越野倉其實有無機會轉做地毯場呢?

jaccs 發表於 2015-1-12 12:24:48 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
如題,一來唔洗咁污漕,二來改track時唔洗用剷泥機,三來咬地好多,四來跑道設計變化會比泥地多,會否考慮一下呢?

謝..
 樓主| jaccs 發表於 2015-1-12 15:52:03 | 顯示全部樓層
TIERIA 發表於 2015-1-12 15:04
請問月亮西人係?( ̄∇ ̄)

我都想知邊個巴打係月亮西人呀...
 樓主| jaccs 發表於 2015-1-12 17:47:12 | 顯示全部樓層
豬油高 發表於 2015-1-12 16:34
唉.......月亮大俠去飲,當然是坐主家席的及單數房的

俚D提示好迷呀
 樓主| jaccs 發表於 2015-1-12 18:36:40 | 顯示全部樓層
GTBB 發表於 2015-1-12 17:56
其實你係問倉改行地毯嘅問題,邊個係月亮西九關你狗事,八能掛掛。
同埋你開lee個post都有D多餘,等如問 ...

唔好意思,無意攪事,只係早排同一位巴打喺街交收,講起越野倉,我同佢講我現在好少入倉,佢問我係咪怕污漕同埋跑沙地跣黎跣去,點解唔跑地毯,大家有點認同,所以先有俚個post提出,不過有巴打講左,話有巴打整左大量泥地呔,又有巴打話整地毯場咪即係叫玩8仔的巴打收檔,其實個個都係自己立場發聲,等於我咁,如果跑地毯的話,自己會多D入返倉,當然,十個巴打九個都話要跑沙地,都唔會有人俚我俚個post,如果有巴打同我諗法一樣,為何不能提出?係多魚??再講,始終都係少數服從多數的,所以其他巴打,不用咁緊張