RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sum306gti
打印 上一主題 下一主題
收起左側

返新TA-03F一問

kmart 發表於 2013-4-17 22:24:39 | 顯示全部樓層
TA03F David Jun edition, 我都有一部未砌的....

kmart 發表於 2013-4-17 22:32:26 | 顯示全部樓層
TA03F David Jun edition, 我都有一部未砌的....

kmart 發表於 2013-4-17 22:59:08 | 顯示全部樓層

TA03系列曾出過短陣:TA03F-S 和 TA03R-S, 你買回來的短陣底板要配合短皮帶來用。

適合短陣用的原裝田宮車殼選擇不多,以我記憶有:Peugeot 206 WRC,Toyota Corolla WRC, Lancia 037 Rally,Porsche 911 GT1等等。
kmart 發表於 2013-4-17 23:07:32 | 顯示全部樓層
kmart 發表於 2013-4-17 23:12:54 | 顯示全部樓層
小弟十分喜歡TA03....連有關書籍都有收藏....

kmart 發表於 2013-4-18 06:56:20 | 顯示全部樓層
sum306gti 發表於 2013-4-18 02:02
你呢部車執得好靚...我嗰部都唔知幾時先揾齊OP件....

我部03R 都花了很長時間(和金錢)在本地和日本(yahoo)和ebay搜尋option件,有時真係可遇
kmart 發表於 2013-4-18 21:29:46 | 顯示全部樓層
ray9394 發表於 2013-4-18 09:48
And 911 (993) GT-2 PIAA driven by ex-F1 driver Takagi maybe the last TA03RS, except the ltd. editio ...

果然堅.....