RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我的SCX10.....已經不是16xx了.......唉... [打印本頁]

作者: garyleeys    時間: 2009-3-25 01:36
標題: 我的SCX10.....已經不是16xx了.......唉...
清咗啲舊車 (要多謝啲C兄support) ....

可以有啲空位可以再入貨....

但睇嚟都要比啲時間搞搞佢啦

[attach]238397[/attach]

[attach]238398[/attach]

[attach]238399[/attach]

[attach]238400[/attach]
作者: truckman    時間: 2009-3-25 01:56
標題: 回復 1# 的帖子
幾多吖C兄
作者: garyleeys    時間: 2009-3-25 02:09
要18xx....... ...
作者: truckman    時間: 2009-3-25 02:11
標題: 回復 3# 的帖子
收money那話...........好抵喎
作者: garyleeys    時間: 2009-3-25 02:21
是...仲話最後一架.......
自己又想快啲可以有得砌...就.....比錢囉.....

下一水唔知會唔會便宜D呢???

作者: jacky720    時間: 2009-3-25 02:23
銷情咁好,梗係加價啦!
作者: truckman    時間: 2009-3-25 02:28
標題: 回復 5# 的帖子
shop見係你咪加價
作者: jacky720    時間: 2009-3-25 02:48
真係早買俾少(舊)!
作者: truckman    時間: 2009-3-25 02:50
標題: 回復 8# 的帖子
遲D更平
作者: garyleeys    時間: 2009-3-25 02:51
應該話比少差不多兩(舊)......
作者: truckman    時間: 2009-3-25 03:10
標題: 回復 10# 的帖子
抵啦心頭好
作者: garyleeys    時間: 2009-3-25 03:27
原帖由 truckman 於 2009-3-25 02:50 發表
遲D更平

唔係掛............
作者: 000AKW    時間: 2009-3-25 08:59
一星期唔夠就加,上星期我買1680。
之前AX-10賣1800之后2100。
作者: IS520    時間: 2009-3-25 11:07
仲有 ching 話 $1650 添, ......... 可能係 "老友價"......
btw, 我買 $1680.00      

係喎 gary,  你咁多 d90 殼, 你會唔會 放落 scx-10 用嫁?
作者: garyleeys    時間: 2009-3-25 12:16
原帖由 IS520 於 2009-3-25 11:07 發表
仲有 ching 話 $1650 添, ......... 可能係 "老友價"......
btw, 我買 $1680.00      

係喎 gary,  你咁多 d90 殼, 你會唔會 放落 scx-10 用嫁?

當然會啦......仲準備做classic啲....scx10配黑色車売,,,

然後再將架CC01車架搞Camel Trophy...
咁就可以同啲C兄一齊去跑山啦......

作者: garyleeys    時間: 2009-3-25 12:18
原帖由 000AKW 於 2009-3-25 08:59 發表
一星期唔夠就加,上星期我買1680。
之前AX-10賣1800之后2100。

C兄...你真有先機,,可以平咗咁多......
只不過差兩天..就要比多兩(舊),,,,,,,,,,
作者: pbpc    時間: 2009-3-25 12:56
我係創 x 旁那間買係 $1650, 不過粒摩打齒好兒戲,扭大力的就玩完。
作者: garyleeys    時間: 2009-3-26 00:49
原帖由 pbpc 於 2009-3-25 12:56 發表
我係創 x 旁那間買係 $1650, 不過粒摩打齒好兒戲,扭大力的就玩完。

你應該是前幾日買的....
我是昨天晚上買的...已經無哂啦.....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2