RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有玩臺灣TM 油雞請師兄指路.thx [打印本頁]

作者: acerlin    時間: 2009-5-13 16:38
標題: 有玩臺灣TM 油雞請師兄指路.thx

TM的G4S RTR

登錄/註冊後可看大圖
  好 定系 G4JR RTR

登錄/註冊後可看大圖
好D!?

性價比邊架高D?

請有玩臺灣TM 油雞請師兄指路.thxthx
作者: NitroChicken    時間: 2009-5-13 16:40
RTR都係京商FW06好D,又平又件多
作者: acerlin    時間: 2009-5-13 16:42
RTR都係京商FW06好D,又平又件多
NitroChicken 發表於 2009-5-13 04:40 PM

FW06 個車架好低B.
作者: NitroChicken    時間: 2009-5-13 16:46
FW06 個車架好低B.
acerlin 發表於 2009-5-13 16:42

OK la ,,,, K令野仲想點
作者: acerlin    時間: 2009-5-13 16:54
OK la ,,,, K令野仲想點
NitroChicken 發表於 2009-5-13 04:46 PM

FW06 易家最便SELL幾銀?
作者: hooperter    時間: 2009-5-13 19:02
G4S-OLD MODEL
G4Js-New
JS better than G4S!!!
作者: redbullbull    時間: 2009-5-13 19:44
哈,G4JR RTR is very good.............
你玩過就知.........
單係個3D推掌都值回票價
作者: jsajason    時間: 2009-5-13 22:28
如果粗玩唔改車就G4JR,但係本錢夠當然買G4+EV0,已經無野好改,唔係差好多錢一樣都係RTR
作者: redbullbull    時間: 2009-5-13 22:37
如果粗玩唔改車就G4JR,但係本錢夠當然買G4+EV0,已經無野好改,唔係差好多錢一樣都係RTR
jsajason 發表於 2009-5-13 22:28

你第一玩?
G4+EVO係RTR?
只有G4JR係RTR
G4+EVO KIT SET..............
要自己買引擎同電子野
不過G4 EVO 哩D車唔配353真係晒左佢
作者: 赤目軍馬    時間: 2009-5-14 20:24
我現在玩G4+EVO,很轉及很定。    〝好車〞
作者: jsajason    時間: 2009-5-14 20:50
G4+EVO車架有90%已經砌好,買返泥裝引擎同入油压油、差速油同電子野,不過要跟一跟D螺絲,全部都無落螺絲膠,試車時set埋個二波,不過最好同D玩開油車的朋友一齊試,因為架車轉二波時無其它油車咁明顯,我就試左三次都set唔到,最後個油車朋友出手先得
redbullbull 兄你幾時買G4+EVO 呀定係等G4two出
作者: 赤目軍馬    時間: 2009-5-14 20:57
我買了G4+EVO 現在現及定了G4two
作者: 赤目軍馬    時間: 2009-5-14 21:10
G4+EVO車架有90%已經砌好,買返泥裝引擎同入油压油、差速油同電子野,不過要跟一跟D螺絲,全部都無落螺絲膠,試車時set埋個二波,不過最好同D玩開油車的朋友一齊試,因為架車轉二波時無其它油車咁明顯,我就試左三次都 ...
jsajason 發表於 2009-5-14 20:50

set得好,一波轉二波時只會看到不亭加速,等如寶馬M3,密牙比宝全引擎馬力!
作者: redbullbull    時間: 2009-5-14 21:14
G4+EVO車架有90%已經砌好,買返泥裝引擎同入油压油、差速油同電子野,不過要跟一跟D螺絲,全部都無落螺絲膠,試車時set埋個二波,不過最好同D玩開油車的朋友一齊試,因為架車轉二波時無其它油車咁明顯,我就試左三次都 ...
jsajason 發表於 2009-5-14 20:50

我朋友買左G4+ EVO lu
我自己就玩緊G4+
作者: redbullbull    時間: 2009-5-14 21:22
我買了G4+EVO 現在現及定了G4two
赤目軍馬 發表於 2009-5-14 20:57

係邊到訂?
我問左呀PETER佢嘩唔知幾時先有喎
作者: 赤目軍馬    時間: 2009-5-14 21:27
我都是岡玩,TM廠有太多型号,不太清楚,但一看G4+ EVO 便喜愛,因不同現時主流車不同(NT1,RRR,MTX-4R同一毛樣)。
作者: 赤目軍馬    時間: 2009-5-14 21:34
係邊到訂?
我問左呀PETER佢嘩唔知幾時先有喎
redbullbull 發表於 2009-5-14 21:22

我今天到過18樓,PETER說("今個月尾或六月頭")!
作者: redbullbull    時間: 2009-5-14 21:45
洗唔洗$3800呀LA..........
佢一出我立即買.............
作者: jsajason    時間: 2009-5-14 21:51
我睇過G4two試車D相,斜向前放的引擎座改左同而家的一樣
作者: 赤目軍馬    時間: 2009-5-14 21:53
洗唔洗$3800呀LA..........
佢一出我立即買.............
redbullbull 發表於 2009-5-14 21:45

我看不用,買G4時$2xxx,新車估計$3千頭,因台灣車嗎?
作者: redbullbull    時間: 2009-5-14 22:18
我看不用,買G4時$2xxx,新車估計$3千頭,因台灣車嗎?
赤目軍馬 發表於 2009-5-14 21:53

G4+EVO 2XXX?
佢打8折比你?
我果日問都仲要3400 WO
作者: 赤目軍馬    時間: 2009-5-14 22:34
你去鴻x看看。
作者: redbullbull    時間: 2009-5-14 22:35
你去鴻x看看。
赤目軍馬 發表於 2009-5-14 22:34

好........
作者: redbullbull    時間: 2009-5-14 22:37

鴻x賣緊幾錢?
係2千頭定2千尾?
作者: 赤目軍馬    時間: 2009-5-14 22:42
鴻x賣緊幾錢?
係2千頭定2千尾?
redbullbull 發表於 2009-5-14 22:37

$2xxx尾
作者: 赤目軍馬    時間: 2009-5-14 22:47
我睇過G4two試車D相,斜向前放的引擎座改左同而家的一樣
jsajason 發表於 2009-5-14 21:51

引擎座改左同而家的一樣都不是大問題,最主要是前A比pin可上下出入的改動,如現時的電車一樣。
作者: redbullbull    時間: 2009-5-14 22:49
引擎座改左同而家的一樣都不是大問題,最主要是前A比pin可上下出入的改動,如現時的電車一樣。
赤目軍馬 發表於 2009-5-14 22:47

係呀............
作者: 赤目軍馬    時間: 2009-5-14 23:00
在主流車架中,G4Two都幾創新。岡岡世界賽G4RS都入十大!
作者: RCANDY    時間: 2009-5-14 23:59
我都是岡玩,TM廠有太多型号,不太清楚,但一看G4+ EVO 便喜愛,因不同現時主流車不同(NT1,RRR,MTX-4R同一毛樣)。
赤目軍馬 發表於 2009-5-14 21:27

c hing your car is very fast in TRC
作者: 赤目軍馬    時間: 2009-5-15 00:05
不是最快!16秒中

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2