RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Kyosho Lazer ZX [打印本頁]

作者: 宏    時間: 2010-1-22 23:11
標題: Kyosho Lazer ZX

朋友贈送左一架放左10年以上既古董比我
而且改好晒, 仲有D PARTS跟埋
第一次接觸BUGGY類....可以試玩一下
作者: CIVICMAN    時間: 2010-1-22 23:18
恭喜曬BUGGY好好玩
作者: Tim718    時間: 2010-1-22 23:19
你老友對你真好
作者: ftbingobingo    時間: 2010-1-22 23:43
一代好車, 值得懷念
作者: minimini    時間: 2010-1-23 00:06
wooo...........good stuff !!.........

有咁多 parts..........應該可以玩一段長時間.............
作者: 毒魚    時間: 2010-1-23 00:20
請好好珍藏= w =/
作者: Panda    時間: 2010-1-23 00:38
over 20 years la ................
作者: ryancmlam    時間: 2010-1-23 00:43
what a high performance vintage buggy.
作者: sdan321    時間: 2010-1-23 01:27

望見樓主啲相,令我再次回憶起當初...........少年時嘅歲月
此車曾幾何時與我並肩作戰數載寒暑啊!十分懷念
作者: -69-    時間: 2010-1-23 02:29
Wa... Nice Car. ;-)
作者: sdan321    時間: 2010-1-23 03:39
10# sdan321

去左邊呢你部車?
1/10newguy 發表於 2010-1-23 01:40

當年年少時,不停放車鬥車,鬥鬥吓車,發覺越來越唔夠啲人鬥(細個冇物錢,輸電/摩打/义機等.....都輸死囉),身邊戰友又買少見少,跟住慢慢哋就放棄而玩咗其它嘢了
主車架賣咗lo,零碎零件就仲有啲咖,反而年頭就收返部rc-10和無限'水星'儲吓咁囉
作者: 宏    時間: 2010-1-23 05:40
哈哈...各位對呢架車都有好多回憶...
我呢d 80後既死靚仔真係對佢冇乜感覺...
諗諗下放落地玩都驚玩爛佢...好似唔係咁好...
我諗佢都係做景品比較好
作者: jackyjkho    時間: 2010-2-22 00:51
有部係床下底, 當年成千幾蚊
作者: tiger1    時間: 2010-2-22 07:46
this is a very tough buggy with good handling.
作者: rk2    時間: 2010-2-22 08:50
I would rather keep it than run it.
作者: josephlkcheung    時間: 2010-2-23 12:05
久不久放落地走一走,保持正常操作,才好玩
最麻烦是老化的車很難替代
作者: cattlekcm    時間: 2010-2-25 09:44
一代好車, 想當年我都有架, 好懷念.....
早知以前留返D車, 原來而家好值錢....
作者: ikesan    時間: 2010-2-25 14:43
諗起当年在"競域"放此車的日子、被蚊針到X街!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2