RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 唔知咩車 [打印本頁]

作者: WallaceNg    時間: 2006-7-29 17:31
標題: 唔知咩車
今日我係荃灣廣場入面間文見店到見到一部比bcg仲要細ge車,$159,防真度極高,好似好玩咁,如果有人行過見到,可唔可以話比我聽係咩車來同好唔好玩呀?唔該,因為真係好靚呀!
作者: terencelyl7411    時間: 2006-7-29 18:55
Do u have photo ?
作者: 椰禮    時間: 2006-7-29 19:16
比bcg細既宜而159應該係DIGI Q
作者: WallaceNg    時間: 2006-7-29 19:27
sorry無photos,不過唔係DIGI Q ar,因為佢係正比例ga,唔係cute ga
作者: den_NF    時間: 2006-7-30 07:57
係咪用槍控架?

係我就知係咩喇
唔係就唔知喇

係吉之島同玩具反斗城都見過
好似係叫REAL X (類似既名我唔太記得)
作者: 椰禮    時間: 2006-7-30 08:45
我都知咩樣啦,冇skyline ge
作者: Sephiroth    時間: 2006-7-30 13:55
real x 果隻唔靚架wor,荃灣千x店都有隻正比例ge RC同real x差唔多,不過得兩款,GT-R同FAIRLADY
作者: WallaceNg    時間: 2006-7-30 16:45
原帖由 Sephiroth 於 2006-7-30 13:55 發表
real x 果隻唔靚架wor,荃灣千x店都有隻正比例ge RC同real x差唔多,不過得兩款,GT-R同FAIRLADY

我估係你講過隻la,因為我都係見過fairlady &GTR ja,幾靚ga

作者: 椰禮    時間: 2006-7-30 17:39
咁原來我又估錯,不過今次知係咩啦,yahoo拍賣見過
作者: WallaceNg    時間: 2006-7-30 19:28
咁叫咩名呀?同好唔好玩ga?有無人買左?

作者: ivan0119    時間: 2006-8-10 01:47
it should 1:72 ga have gtr-r34 tim
作者: 椰禮    時間: 2006-8-10 07:59
有部34同部350z ma
作者: WallaceNg    時間: 2006-8-10 19:48
yes

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2