RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手手作仔 [打印本頁]

作者: waiyuen    時間: 2010-9-9 22:13
標題: 新手手作仔
[attach]411421[/attach][attach]411422[/attach][attach]411423[/attach][attach]411424[/attach]
金日冇野做係屋企......就整左佢啦
等下次等閒整埋個側面.....
有幾個位鑽唔岩位....搞到有小小怪tim....
比d意見!
作者: michaelocp    時間: 2010-9-9 23:17
好硬既感覺
真果D無咁硬
(我都係新手多多指教)
作者: tszhei    時間: 2010-9-10 00:29
師兄 隻貨櫃正丫
我個人覺得怪怪地的地方不是鑽唔岩位而係個政府車牌同個架牌
個車牌係港式但架牌不是港式 師兄請不見怪只是我的意見
你架車好過我果架n咁多陪^^期待師兄製作側面的作品
作者: cx104    時間: 2010-9-11 20:15
師兄架車一落高d既駁仔即Hi 泵把
作者: waiyuen    時間: 2010-9-12 00:07
師兄 隻貨櫃正丫
我個人覺得怪怪地的地方不是鑽唔岩位而係個同個架牌
個車牌係港式但架牌不是港 ...
tszhei 發表於 2010-9-10 00:29

政府車牌係玩野姐,..哈....其他就是但算
作者: waiyuen    時間: 2010-9-12 00:07
師兄架車一落高d既駁仔即Hi 泵把
cx104 發表於 2010-9-11 20:15

離地都有3.4cm..我諗夠掛
作者: cx104    時間: 2010-9-12 09:35
回復 6# waiyuen

就咁睇...唔夠....個泵把離櫃底35mm就夠喇

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2