RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有冇F104 Ver.II Pro試左車? [打印本頁]

作者: gtimax    時間: 2012-8-29 21:42
標題: 有冇F104 Ver.II Pro試左車?
好唔好走?比上幾部如何?
作者: william310    時間: 2012-8-29 23:49
我都想知 !!!
作者: 吃喝玩樂    時間: 2012-8-30 09:17
上星期日早上晌JV見到位ching玩v2,佢應該用白豬。架車好快,希望個位ching能分享下
作者: feihome1    時間: 2012-8-30 23:27
期待分享!
作者: gtimax    時間: 2012-8-31 01:02
期待分享x2!
作者: nel3838    時間: 2012-8-31 11:10
期待分享x 3!  唔知同Top點比較?
作者: d.s    時間: 2012-8-31 14:18
原裝比,Top冇得輸,
但两架都用103頭的話就唔知啦....
作者: d.s    時間: 2012-8-31 15:28
原裝比,Top冇得輸,
但两架都用103頭的話就唔知啦....
作者: lcvwing    時間: 2012-9-6 00:27
標題: http://farm9.staticflickr.com/8310/7937671418_5f6d32806a.jpg
吃喝玩樂 發表於 2012-8-30 09:17
上星期日早上晌JV見到位ching玩v2,佢應該用白豬。架車好快,希望個位ching能分享下 ...

我係上兩個星期玩23T好慢果個師弟

登錄/註冊後可看大圖

紅色是ver II

架車係比104 好揸, 但唔夠㩒撞

要花心機maintenance先會跑得快

我個人覺得架車望落成架TRF咁,好滿足

睇下你想玩咩啦

登錄/註冊後可看大圖

作者: DicksonGlacier    時間: 2012-9-6 07:56
lcvwing 發表於 2012-9-6 00:27
我係上兩個星期玩23T好慢果個師弟

好靚呀!係咪電子野外其他都齊?
作者: lcvwing    時間: 2012-9-6 21:08
DicksonGlacier 發表於 2012-9-6 07:56
好靚呀!係咪電子野外其他都齊?

唔係嫁,之前有個post教買咩parts

原盒買番黎都起碼要四個輪,殻,電(最好短電),同電子野

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2