RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我也有玩火車的........今晚post相 [打印本頁]

作者: dalelee    時間: 2006-11-22 16:13
標題: 我也有玩火車的........今晚post相
thx
但好多塵la唔知點可以clean番佢lei????
佢係情景黎ga
d 樹........

番新前

登錄/註冊後可看大圖

作者: dalelee    時間: 2006-11-24 20:32
係AR,我因LEE兩年冇庶住佢.便入晒塵
故今日用沙紙磨番D路軌先行到
仲有今日完全番新佢,仲整左個箱比佢

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: dalelee    時間: 2006-11-24 20:37

登錄/註冊後可看大圖

作者: HF3648    時間: 2006-11-24 22:36
有冇movie睇?
作者: fyin    時間: 2006-11-25 00:03
Hi 師兄,
你好有心機喎, 我已前都有整情景的一張單人床size大3'x6'.
後來借出去做完展覽後就拆了. 因覺得太大了及沒有變化.
現改用4件1-1/2' x 2' 板做組合情景, 唔玩時可以拆開收藏又可作獨立情景玩.
作者: dalelee    時間: 2006-11-25 00:27
i am planning to make a real KCR station later
作者: fyin    時間: 2006-11-27 16:00
標題: 電腦火車layout軟件
Hi Bro,
用火車電腦軟件做的layout.
4 件板併合後的圖樣 HO - Roco line

作者: dalelee    時間: 2006-12-11 15:53
HEEHEE
我在日前托人買左q版火車ar

http://www.youtube.com/watch?v=q31AxbNK2Hk
作者: alexppo2002    時間: 2006-12-13 14:40
係  JR烈車?!
作者: kaho0338    時間: 2006-12-13 14:43
原帖由 dalelee 於 2006-11-25 00:27 發表
i am planning to make a real KCR station later

u are so great ........try to make a mtr line ....haha
作者: dalelee    時間: 2006-12-13 14:47
原帖由 kaho0338 於 2006-12-13 14:43 發表

u are so great ........try to make a mtr line ....haha

heeheee
多謝你
作者: KIU    時間: 2006-12-23 02:37
我對你D LEICA興趣大D
作者: kaho0338    時間: 2006-12-23 02:40
原帖由 KIU 於 2006-12-23 02:37 發表
我對你D LEICA興趣大D

見佢乜都玩到今pro.....佢應該買哈蘇digital back .......
不過我對佢d canon lens有興趣d, 因為起碼我用開, 你真識貨有支20mm 定焦同135.....
不過見你支大大大大白流緊口水300mm

作者: SPOONACCORD    時間: 2006-12-25 22:59
好正
作者: peterke603    時間: 2007-5-31 19:33
標題: 道草人鐵道
大大你好!!你鐵軌旁是用何種細石子鋪成?????
顏色好像與實際軌道不符????可用褐色或咖啡
色系細石子鋪.....萬品館鐵道模型店有在賣.......
歡迎參觀在下ㄉ部落格...........
http://tw.myblog.yahoo.com/jktpeterke
作者: wah2320    時間: 2007-6-1 00:49
大家好:我其實好想整坐山,有山洞,有石牆,,我在TTS網頁見倒d人整山整得好似,唔知大家有冇整山心得呢?要準備d什麼?要買d什麼呢?thx....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2