RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新舂拜年 [打印本頁]

作者: 138168    時間: 2014-1-31 06:56
標題: 新舂拜年

拜年啦 ! 恭賀新禧, 恭喜發財
恭祝 各模友 工作順利, 船越整越靓, 越買越多

五福桃花对你開  福壽康寧一齊來
萬事從心新歲始  逢人喜庆又添財

蜂記船排同仁鞠躬

作者: 王汪旺    時間: 2014-1-31 07:08
恭喜發財,多啲橫財, 財色齊收,恭喜 恭喜
作者: shipourking    時間: 2014-1-31 07:36
恭喜發財!!!
作者: 鍵仔    時間: 2014-1-31 08:16
恭祝大家  ~~  恭喜發財   ~~  身體健康  ~~  心想事成  ~~  馬到功成  ~~  

鍵仔  &  Kitty 妹  

作者: fgs    時間: 2014-1-31 08:29
恭喜發財,心想事成,身體健康,橫財個個有。
作者: python    時間: 2014-1-31 10:43
祝各位師兄家肥屋潤,金玉滿堂,大把地方放置珍藏,時時有新嘢玩,次次玩都盡興
作者: hkboy1668    時間: 2014-1-31 11:09
恭喜發財!!港男恭喜大家發財!!!
作者: fy789    時間: 2014-1-31 12:49
恭喜發財
出入平安
作者: 王汪旺    時間: 2014-2-1 11:26
鍵仔 發表於 2014-1-31 08:16
恭祝大家  ~~  恭喜發財   ~~  身體健康  ~~  心想事成  ~~  馬到功成  ~~  

鍵仔  &  Kitty 妹  

祝 連生貴子

作者: radiant_star06    時間: 2014-2-1 11:32
“逢人喜慶又添財”,好啊!祝大家身體健康,船運亨通!
作者: 鍵仔    時間: 2014-2-1 12:03
王汪旺 發表於 2014-2-1 11:26
祝 連生貴子

王兄    恭喜發財  身體健康  心想事成  馬到功成

明日來屯門池玩嗎  ???   

作者: 王汪旺    時間: 2014-2-1 16:03
鍵仔 發表於 2014-2-1 12:03
王兄    恭喜發財  身體健康  心想事成  馬到功成

明日來屯門池玩嗎  ???  我可能都去睇人玩  

謝謝健Boy, 明天約咗娘親去拜神許願,邊度都去唔到,你同欣欣玩開心啲啦

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2