RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 舊愐BIT CHAR-G時代 2 [打印本頁]

作者: den_NF    時間: 2007-6-18 23:38
標題: 舊愐BIT CHAR-G時代 2
唔知大家部BIT CHAR-G仲郁唔郁得呢
我果d散哂喇
要轉戰Q-steer喇真係

作者: jackleu    時間: 2007-6-19 12:51
我果d都吾郁得了
因為舊電死左

去左鴨寮街三次都找不到那隻1/4AAA既叉電

好灰........
作者: den_NF    時間: 2007-6-19 23:21
我都係....全部都唔郁得
得番d殼
又放唔到落Q-steer到
作者: ELVINO    時間: 2007-6-20 12:42
嘩!!!!!好多好多好多..........呀!!!!!!!!!!
作者: den_NF    時間: 2007-6-20 19:59
哈 以前中學買落
都冇人玩啦宜家
作者: ELVINO    時間: 2007-6-20 23:47
我得幾部炸...
作者: den_NF    時間: 2007-6-21 12:59
不過我一部Q-steer都冇

PS:呢個版宜家又係得返小貓三四隻
作者: 你好    時間: 2007-6-22 20:34
岩岩買左部得一部- -
作者: eddywon    時間: 2007-7-1 23:50
標題: Bit Char G 電
你地知唔知 silverlit o既 x-trek系列?佢D電咪係一樣size囉!仲要係NiMH tim! 搵搵喇!我整番我架車重換埋"童夢零"殼 tim!!
作者: jackleu    時間: 2007-7-6 10:53
原帖由 eddywon 於 2007-7-1 23:50 發表
你地知唔知 silverlit o既 x-trek系列?佢D電咪係一樣size囉!仲要係NiMH tim! 搵搵喇!我整番我架車重換埋"童夢零"殼 tim!!

即係點????
x-trek係咪d飛機仔?

有得齋買電???你響邊度買過????

吾該話我知呀.....好想整番好d差仔....
作者: eddywon    時間: 2007-7-7 01:11
標題: 電仔
x-twin 先係飛機仔, x-trek係車仔!
你睇吓呢個丫…http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b6219859
不過佢D電俾我掃哂,你地去弟恕搵喇!
作者: 800mah    時間: 2007-7-7 03:04
bit char G, 我日日見到我座 "叉仔" skyline 塔都好舊愐
其實 bitchar-g 靈活好玩過 q-steer 好多

作者: eddywon    時間: 2007-7-7 10:47
你架架都無天線o既?全部係殼泥o架?
作者: 800mah    時間: 2007-7-7 14:19
原帖由 eddywon 於 2007-7-7 10:47 發表
你架架都無天線o既?全部係殼泥o架?

全部都係 "回力叉" 或 "軌道叉".

有天線個 d 用左係 Fairlady, lambo, 巴士 ...之類度.  不能盡錄
作者: Sephiroth    時間: 2007-7-8 13:34
原帖由 800mah 於 2007-7-7 03:04 發表
bit char G, 我日日見到我座 "叉仔" skyline 塔都好舊愐

同感~~~

作者: hk10311990    時間: 2007-7-24 22:33
我番來啦......
作者: ELVINO    時間: 2007-7-25 18:07
原帖由 800mah 於 2007-7-7 03:04 發表

師兄,我都有lee個相呀,有5個,全部擺曬CHORO-Q  and  Q-steer ,hehehe
作者: den_NF    時間: 2007-7-25 18:10
原帖由 hk10311990 於 2007-7-24 10:33 PM 發表
我番來啦......

好耐冇見

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2