RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ke_steve_le
打印 上一主題 下一主題
收起左側

俾油的問題..

justinwan 發表於 2006-5-13 20:41:58 | 顯示全部樓層
其實你地講咁多廢話做咩?人地用咩engin , 咩車, 咩clutch .....咩都未知..憑咩可以斷症?

咩可能性都有....玩下手樣樣都有問題.....又可能係支油門推杆鬆左.....
justinwan 發表於 2006-5-14 16:10:23 | 顯示全部樓層
原帖由 oasc 於 2006-5-14 03:07 發表

justinwan師兄你好!佢用咩engine我真係唔知,但佢係玩V one-rr,而V one-rr係用3D Clutch, 真正玩開油車應該都清楚.第二就係我和其他師兄都冇叫佢整什麽,相返地叫佢唔好佢人整,同攞去俾模型鋪整.我夠 ...

佢由頭到尾都無講自己玩咩,你知吾代表個個都知,再且吾通個個都要read 所有油車技術討論版入面既post , 知佢backround 先可以repley ?

正常你問人野都會比資料人先,人地先可以有ans 比你..正如你去睇醫生, 淨係同醫生講你病,有頭痛.叫人點醫?

第二,我吾係針對你,好明顯我係話個d 吾識扮識,教人整爛架車個d ......我估你應該知我講邊d人.
justinwan 發表於 2006-5-14 16:15:45 | 顯示全部樓層
神人我當然知邊個la....玩下手我早過你識佢....