RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2674|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2009-2--22 石澳慢爬日

12wai3 發表於 2009-2-16 16:51:38 | 顯示全部樓層
12wai3 發表於 2009-2-16 16:52:53 | 顯示全部樓層
1. Edison                  AX10 (TVP) with Dig         2.4G
2. Sun                     AX10 Tuber with Dig         2.4G
3. Rockdragoon             AX10 tuber with Dig         2.4G
4. 幽靈                     AX10(咩都冇)                 FM 72.210 72.230
5. 緯仔                        AX10 原裝車                     2.4G
12wai3 發表於 2009-2-16 17:56:11 | 顯示全部樓層
原帖由 幽靈 於 2009-2-16 05:49 PM 發表

好~~ 收到

講笑者, Edison次次既 Track都有新野玩架. 例如八十度左右既石衝落去等.
溫馨提示: 你有咩野關於部車既Parts 都帶左去先就包無死
12wai3 發表於 2009-2-16 17:57:51 | 顯示全部樓層
原帖由 幽靈 於 2009-2-16 05:56 PM 發表
到時我如果我自行去石澳等,
可唔可以有C兄PM個電話比我,或者我應該PM個電話比邊位C兄好呢 ?
位置我知道嚮邊到,但未去過玩車.

我PM 個手提比你啦, 我都會渣車入石澳等.
12wai3 發表於 2009-2-16 18:33:24 | 顯示全部樓層
原帖由 edison 於 2009-2-16 06:26 PM 發表

但係又要玩!!!

點可以唔玩呢, 咁鬼好玩.
12wai3 發表於 2009-2-19 14:36:58 | 顯示全部樓層
希望多D 人加入D 個好玩Party 啦.
12wai3 發表於 2009-2-19 15:25:40 | 顯示全部樓層
原帖由 幽靈 於 2009-2-19 02:44 PM 發表

我好毒架,我已經毒死左我4個朋友E+ 拒地個個都玩慢爬.

叫佢地星期日入黎一齊玩下吹下水啦
12wai3 發表於 2009-2-19 16:47:29 | 顯示全部樓層
原帖由 幽靈 於 2009-2-19 03:51 PM 發表
叫左,所以可能會有3幾個新手同時出黎玩,但係我有兩個朋友玩都懶,叫拒買鉛都懶,想死@@"

太好啦, 我都係新手, 一齊研究下啦. 鉛真係唔可以懶丫, 無鉛可以講去石澳都無得玩, 要買左先啦
12wai3 發表於 2009-2-20 12:25:24 | 顯示全部樓層
原帖由 幽靈 於 2009-2-20 12:23 PM 發表
天文台提供
(星期日) 23/2
天氣  短 暫 時 間 有 陽 光 , 有 薄 霧 。  
東 南 風 3 至 4 級
溫度(oC) 19 至 23
相對濕度(%) 80 至 95

正, 無雨就得架啦
12wai3 發表於 2009-2-20 16:35:34 | 顯示全部樓層
原帖由 sunfffd 於 2009-2-20 01:38 PM 發表

好型   i want to have one too

你已經擁有一部啦...... 哈哈