RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: joanne
打印 上一主題 下一主題
收起左側

自己市區開 1:10 車場, 有無師兄有興趣 ?

ck 發表於 2009-2-24 21:58:32 | 顯示全部樓層
數你就係咁計    你想開就開 la   咁多師兄正反方意見都有  唔開過點知呢 ?   不過.......

地方要够大  柱位要小  最好無  光線充足  但光管火牛太多會影響到電波   空調要足够   枱椅  電器........

有無嘢食其次  如煮食.....通風......合消防例.......氣泵要驗攞牌......要做足法例規定  

交通方便  泊車..........之類 .................
ck 發表於 2009-2-26 23:32:14 | 顯示全部樓層
原帖由 joanne 於 2009-2-26 07:43 PM 發表
紅磡商業中心 ? 嘩 ! 成個地下租我不如攞嚟搬去半山住...... 不過好多謝呢位熱心嘅師兄, 我早前見有師兄話年尾牛池灣有室內場會開, 此話當真 ?

又話好有熱誠 又咁又咁  嗰位師兄都影相比你睇  紅磡呢度咩都唔洗整 有燈有空調 就算整都係枱呀椅呀之纇

6 -7 皮一個月都合理

你都係住半山吧
ck 發表於 2009-2-27 12:27:11 | 顯示全部樓層
原帖由 joanne 於 2009-2-27 11:51 AM 發表

呢個商業中心需然 D 舖執咗 4,5成. 但我可以話你知佢 1個百零尺的 2樓舖位都要過萬 ! 呢個全商業中心最旺的黄金地下位無 20 ~ 30萬都唔駛諗. 雖然小弟唔係做地產, 但股市, 樓市等小弟一向都極留意. 今 ...

我係話中間個場 無人用可能會平 放車 吸引 d 人流 咁睇你把口說業主 la

睇你 la   期待      半山唔好住架
ck 發表於 2009-2-28 13:53:38 | 顯示全部樓層
原帖由 chtam 於 2009-2-28 01:57 AM 發表
師兄吹下水你地都當真.............

佢話有水  都要吹錦d  唔係會滿瀉