RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: teamc
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Picco Evo 4

rc-campus 發表於 2009-3-7 05:20:24 | 顯示全部樓層
rc-campus 發表於 2009-3-7 15:54:29 | 顯示全部樓層
原帖由 macau-rc 於 2009-3-7 15:46 發表
Engine 呢家野,永永遠遠係一分錢一分貨
一千蚊的Novarossi是05年貸,你係09年玩05年貸一定平啦! 同你現在用Nokia 8210一樣............
09年Novarossi貸? 俾多三倍錢!

亞叔, 唔好老點喎, N12T1 係 Nova 2009 嘅產品.  

http://www.novarossi.it/content_ ... /basic/12/n12t1.htm
rc-campus 發表於 2009-3-7 17:15:03 | 顯示全部樓層
原帖由 macau-rc 於 2009-3-7 16:22 發表
我只知道機身、conrod、Crankshaft、Cab係全新item................

講得咁好, 咁樣等你地攞到冠軍至去買都唔遲....  
rc-campus 發表於 2009-3-11 06:57:54 | 顯示全部樓層
原帖由 boxingjoe 於 2009-3-11 01:04 發表
想問究竟係咪同evo-3某d零件共用, 如conrod同crankshaft, 好有內部照片嗎, 因為開始無evo-3 d parts了.thx

代理話 EVO4 係全新設計, 如果 EVO3 同 EVO4 嘅 parts 可以共用, 咁佢地真係老點呀, 所以應該係唔可以共用.   

原帖由 teamc 於 2009-3-7 16:20 發表
Picco Evo4 is brand new design - for Picco, new case, new crankshaft, new connecting rod...
rc-campus 發表於 2009-3-11 11:42:53 | 顯示全部樓層
原帖由 993r 於 2009-3-11 08:59 發表

Picco已經係當屆世界冠軍,快d去買啦,仲講

車, 3 代攞世界冠軍啫...... 4 代實攞硬架.