RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 華Dee 金屬件 [打印本頁]

作者: mortarheadd    時間: 2009-4-24 01:03
標題: 華Dee 金屬件
咁多位CHing,KWS邊間有齊GPM既金屬升級件賣,如果無,邊度有?唔該晒!
作者: ballhk58    時間: 2009-4-24 19:08
師兄KWS冇呀,你可以打電話去佢地上樓既舖頭
作者: hoitang55    時間: 2009-4-24 19:45

http://gpmracing.com.hk/catalog/info.php?target=contact
要買gpm part相信要去荔枝角lu(我都冇去過)
師兄要去最好打個電話去問問
作者: mortarheadd    時間: 2009-4-25 21:41
唔該晒兩位!
作者: minimini    時間: 2009-4-25 22:07
1# mortarheadd

try try hung sing.........
作者: mortarheadd    時間: 2009-4-26 17:18
睇過!唔齊
作者: pl    時間: 2009-4-30 18:06

其實你想找邊D金屬件呢,因我地車會其他會員大大話話都試齊時下所有OP件,都可比小小以見你參考,
GPM金屬件不一定,每件都甘合用,你可講出來睇下參考完先買呀.
作者: mortarheadd    時間: 2009-4-30 19:05
其實你想找邊D金屬件呢,因我地車會其他會員大大話話都試齊時下所有OP件,都可比小小以見你參考,
GPM金屬件不一定,每件都甘合用,你可講出來睇下參考完先買呀.
pl 發表於 2009-4-30 18:06

我想買金屬齒,尾擔,頭差,波箱等。唔知邊個產好呢?
作者: ppk831    時間: 2009-5-2 04:58
啤呤,尾擔,尾油壓,波箱就一定換左先,其它用住原裝先.(個人意見)
作者: hoitang55    時間: 2009-5-2 13:17
我想買金屬齒,尾擔,頭差,波箱等。唔知邊個產好呢?
mortarheadd 發表於 2009-4-30 19:05

金屬齒用gpm/q嫂都ok
尾擔用gpm/atm單擔(atm單擔仲貴過部車)
波箱用gpm/atm都可
頭差用番q嫂
有其他更好選擇請師兄更正
作者: beebee    時間: 2009-5-2 14:49
波箱最近就有多個好選擇....."生威醒"品牌....又經濟又準確......不過波箱底銀色.....個殼係藍色.....有統一淨色o岩我口味d~~
作者: bennymok    時間: 2009-5-2 15:29
YES! 3 RACXXX IS CHEAP AND PRECIOUS.
作者: mortarheadd    時間: 2009-5-2 18:10
生威醒有出Dee野嗎?
作者: ppk831    時間: 2009-5-2 18:45
13# mortarheadd

有呀!我用緊佢果波箱.

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2