RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: RC881
打印 上一主題 下一主題
收起左側

sdan321 發表於 2009-5-28 02:18:13 | 顯示全部樓層
38# truckman
收到嘅消息係....不幸地,,太子仔出了事.....在牢獄中
sdan321 發表於 2009-5-28 14:22:29 | 顯示全部樓層
44# racart
收風返嚟..好似話為咗啲感情嘢喎
sdan321 發表於 2009-5-28 14:40:09 | 顯示全部樓層
E家去車場放車時,一見到有人用led隻型嘅工具相,就知道佢係資深玩家同...有返咁上下年紀囉
蓞日搞的比賽,我就多數去玩ayk''新新''莫生 做主持搞的,早期通常在癸涌的足球場,後來去了沙田的''青龍''水上樂園,有了固定的場地,果時差不多每個星期日都會去放或鬥車,只要比了入場費,其它的機動遊戲都可任玩嫁,果個年頭真係有好多快樂回憶啊
sdan321 發表於 2009-5-28 15:01:30 | 顯示全部樓層
48# racart
rc led味嘢放低咗十幾年,近年半到,才玩返,E家就玩油雞囉,因兒時冇錢根本玩唔起,現在玩倒,叫做完返個心願喇
古董嘢完整的家中只有兩部,rc10同otpima mid,都係近半年才在外頭找回來的,擺係到,冇玩過,我當係收藏品咖嘞  ha
sdan321 發表於 2009-5-28 15:22:45 | 顯示全部樓層
51# racart
好,不過唔好笑我喎...rc-10就殘 mid就好gpm吓嫁 有緣就出嚟玩吓囉
sdan321 發表於 2009-5-29 02:10:33 | 顯示全部樓層
57# tiger1

唔知兩位c hing又知否背後的師父係邊位呢?如果知道的話,我地可能係後期的舊隊友都未定啊!
sdan321 發表於 2009-5-30 02:06:11 | 顯示全部樓層
記返起,呢個箱我係過海去;''紅磡廣場''展藝度買,果時萬老闆好親切,都洗好多錢係佢度
sdan321 發表於 2009-6-4 01:20:16 | 顯示全部樓層
94# kkchung

唓,你係''展藝''人吖馬.點同呢.你一定係响果道買啦
sdan321 發表於 2009-6-4 01:22:26 | 顯示全部樓層
96# 小龍
以前好似唔使咁貴.賣三百幾炸..