RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3910|回復: 58
打印 上一主題 下一主題
收起左側

7月1日黃昏放車團@柴灣區(貼相區)

Q-pet 發表於 2009-7-1 23:22:24 | 顯示全部樓層
GOOD...我搵日點都要出戰香港遊
Q-pet 發表於 2009-7-1 23:40:37 | 顯示全部樓層
Q-pet 發表於 2009-7-2 12:18:11 | 顯示全部樓層
HEY,我係杏花踩單車果個,我都就快買了,不過想問問你地電變係唔係用新燈果組? 定係用其他?(有請指明model), servo 用咩model先夠力, 仲有我會買6ex 2.4g, 係唔係有2款架 6ex 2.4g(聽講話有1隻右邊控制行前行後)....仲 ...
martin123123123 發表於 2009-7-2 12:09

我地好多人都係新燈再外加電變..到時個新燈指會作開燈用途..外接個電變先係比車用既..
6EX 2.4..你要買隻左手比油門..JA係左邊如果你推佢上去佢回彈番中間..右邊你推上去..佢會HOLD住係度..所以我唔知個隻係MODEL 1定2..
1萬電JONNY買但佢要出團購先..如果你要買..可以同馮SIR買隻1萬2千...300蚊
如果你要我PM佢電話比你
Q-pet 發表於 2009-7-2 13:00:37 | 顯示全部樓層
哦...咁樣電變同servo有咩介紹呢??
martin123123123 發表於 2009-7-2 12:28

咁你想就咁玩新燈定點??如果新燈普通玩..唔好拖太重野唔會唔過熱CUT電...因為新燈個電變真係好垃圾嫁...
SER你可以用原裝S3003..我都係用兩隻3003既