RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2976|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

組隊dnano team好嗎?

pd 發表於 2009-11-29 09:36:58 | 顯示全部樓層

我都係周身毒.但我地已經一team人,上得玩已經係,但你可以組隊Audi R8 Gamakatsu 小隊,同其他車鬥過,例如DBR 9 , Mclaren 警車,Super Car 大牛, 又或且 拉利 Enzo, C 組787,波子911 917 962 Boxer ,因為竇在太多隊,你多上來玩就知啦,老細會訂Locker,咁咪可以自己設計隊sticker 貼上去以作識別.我都幾大wok,一人己經加入5隊車隊.
pd 發表於 2009-11-29 10:39:49 | 顯示全部樓層
係呢師兄我想問吓個場開幾點,同埋星期幾唔開架?唔該
gamakatsu 發表於 2009-11-29 09:41 AM

一般講,12:00 - 8 :00, 星期五,六可能會夜, 尋晚就皮到10:00...
pd 發表於 2009-11-29 11:01:21 | 顯示全部樓層
7# hollandshing

我都想玩啊今日,尋晚見到師兄你地d車咁快攪到我唔好意思放架車落場跑,好在個朋友稷左比佢玩左陣先至冇咁驚咋,同埋唔知道師兄你尋日有冇在場呢?唔該
gamakatsu 發表於 2009-11-29 10:52 AM

佢黑色 McLaren GT 果位 C烹,快人一個
pd 發表於 2009-11-29 11:26:57 | 顯示全部樓層

佢一般企最入..................
pd 發表於 2009-11-29 11:33:25 | 顯示全部樓層
我有排練先至可以追到師兄你地
gamakatsu 發表於 2009-11-29 11:28 AM

唔洗急,無人一生出就識,多操車就得...............
pd 發表於 2009-11-30 19:13:04 | 顯示全部樓層
pd is a well know person in Dnano World wor.
samy 發表於 2009-11-30 07:12 PM

samy, you also well know in Mini Z world tOO!!
pd 發表於 2009-11-30 21:33:05 | 顯示全部樓層
pd, when you go to play dnano? could you borrow your car?
samy 發表於 2009-11-30 07:15 PM

Of course la , If you are interest you can borrow for test run!!!!