RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: chub
打印 上一主題 下一主題
收起左側

佐敦谷車場資料報告

RC881 發表於 2010-5-26 18:09:24 | 顯示全部樓層

C兄 Well done !
我估就算訂場 都可能只接受遙控賽車會/註冊團體 名義 , 個人名義即使出得起錢 都未必接受 , 否則只會變成"窮人無得玩" (以上是純個人意見)
RC881 發表於 2010-5-26 20:51:39 | 顯示全部樓層
book場會唔會有學生價...咁會平d@@?(如果學生去book的話)

*優惠收費 平過 一般收費 @@"好多
EX超龍 發表於 2010-5-26 07:40 PM

學生book場 , 我估就未必得 , 但如果某中/小/大學/學界 想book場搞番次學界遙控車比賽 , 咁就或者可以
RC881 發表於 2010-5-27 22:13:04 | 顯示全部樓層
其實都預左,如果供應免費電源,可能比 D 阿叔阿蟬,愛黎煲飯同插收音機
再者咪帶多幾排電去玩,如果再唔 ...
chacha 發表於 2010-5-27 02:02 AM

D 阿叔阿蟬,愛黎煲飯同插收音機 , 咁簡單
話唔定天氣涼涼地果時, D 阿叔阿蟬直頭帶埋個電爐插住打邊爐wo
RC881 發表於 2010-5-27 22:20:39 | 顯示全部樓層
到時呢個新場, 會唔會成日都有過百人在場一齊玩呢....
Powershot 發表於 2010-5-27 02:07 PM

我估星期日應該會有好多快車高手到場,再加埋家庭式的遙控初哥, 新手, 老手 , 甚至扒手都會來襯熱鬧 , 星期六去玩就應該無咁多人 .