RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 過氣車手
打印 上一主題 下一主題
收起左側

尋人

gavl 發表於 2010-9-17 02:52:09 | 顯示全部樓層

hey hey, you are one of "old cakes"....
gavl 發表於 2010-9-17 23:26:30 | 顯示全部樓層
回復  過氣車手

我鬥左咁耐,祇羅過兩次牌,通常爛車早收工
chacha 發表於 2010-9-17 13:52

師兄,我好彩D,參加過幾次攞過杯仔&入過A咁大把。
gavl 發表於 2010-9-18 03:45:42 | 顯示全部樓層
我攞杯個次係大圍"媽星叔"攪既賽事,個次落雨俾我攞到個C2,仲用個ABC Pajero 殼,第一次攞杯鬼死咁開心!
之後有入過A,但又點捏會咁好彩俾我呢D二打六攞杯,爛車就有份。

個時真係好開心,星期日上競域真係返工都無咁早,六點幾七點上到去........,i miss it!
gavl 發表於 2010-9-18 03:49:29 | 顯示全部樓層
仲記得由平路buggy轉touring,將D Tomy / Lazer 改短脾,加隻土產BM殼,都不知幾好走。
如果有機會相中咁多個師兄出黎聚下吹下水都好,不過有D師兄已經無玩(我估)....
gavl 發表於 2010-9-19 00:18:55 | 顯示全部樓層
亞強PM個電話比我吖!
搵日叫埋CAM佬肥華佢地一齊出黎食飯啦!
過氣車手 發表於 2010-9-18 14:41

肥華玩真車啦!cam 佬你入TC咪見到佢囉。
gavl 發表於 2010-9-19 00:19:30 | 顯示全部樓層
唔好咁快想當年啦,我地仲玩緊架!
呢D o野,介唔到架!
番黎啦!

P.s.  我記得我試過 M 組呀!  ...
高人 發表於 2010-9-18 14:33

你今時今日咪A囉。
gavl 發表於 2010-9-19 00:23:49 | 顯示全部樓層
其實你攞杯果場我係唔係都有去架?我好似有D印象,同亞祖,西門佢地一齊去嘅?果陣我應該 ...
過氣車手 發表於 2010-9-18 09:52

你當然係度,個次記得無西門,亞祖,但入A個次佢地就係度,係西門收到風我會有事發生.....真係發生左。