RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Evo5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[車輛專區] 3Racing Sakura S ZERO 玩家專區

tamiyafan 發表於 2010-11-15 21:54:54 | 顯示全部樓層

如買架垃圾 TT01, 要整到可同 Zero S 鬥, 相信要花好多錢先可以
tamiyafan 發表於 2010-11-19 23:39:57 | 顯示全部樓層
哈哈^^今日買左一部lu.....640個大洋都幾平
但係我在煩腦著用什麼摩打同電變好
希望各位師兄比比意見
cytnet 發表於 2010-11-19 23:29

嘩! 640個大洋...........咁平? 邊一間買架?
tamiyafan 發表於 2010-11-30 21:02:44 | 顯示全部樓層
3RAC-DP02/PK 13mm 金屬油壓托(-1度/粉紅色)
3RAC-WX125/PK 輪圈接合器 (5mm) - 厚
SAK-10 轉向系統
...
rubbishking 發表於 2010-11-30 20:56

呢咋 parts 真係只買咗 $900? 係就抵到爛, 我都有架貴版 Zero, 真係好正, 可以同 T3 鬥!
tamiyafan 發表於 2010-12-4 22:07:38 | 顯示全部樓層
牙差漏油!!!!!可以點搞呀c兄
tofai 發表於 2010-12-4 22:00

換過d o-ring 同夾中間塊紙
tamiyafan 發表於 2010-12-11 22:57:18 | 顯示全部樓層
我都係、求能其切起方落地 ....彎的頭尾碼照收....鑼C孔...頂住照上爆佢....油壓桶D牙唔順....照用個金 ...
Evo5 發表於 2010-12-11 00:48

好多人都不斷小呢架車用料差、唔fit位、要落好多心機去執正, 但只有你呢種真正用家才知其實力,雖然我冇SS, 我的座架係S, 但絕對可同416、T3 睇齊
tamiyafan 發表於 2011-1-16 21:53:00 | 顯示全部樓層
咁改法何不直接買 Zero 呢?
tamiyafan 發表於 2011-1-16 22:12:47 | 顯示全部樓層
我喜歡什樣做便什樣!為什麼一定要買 Zero !我開心便可!
kkchung 發表於 2011-1-16 21:55

明白! 改車都係一種樂趣