RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: mike20192
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日JV(西)人!

關閉 [複製鏈接]
ThomasZ 發表於 2011-1-24 21:10:31 | 顯示全部樓層
又見到低能仔撞爛車上來發神經。個場你玩哂咩!唔撞得就返屋企啦!
報仇?低能!恃人多呀?收皮啦小朋友。咪玩串個場呀!
ThomasZ 發表於 2011-1-25 20:45:10 | 顯示全部樓層

使鬼你俾面咩!你太平紳士定中央領導人呀?我想俾你吊都係無非想見識下你地真人係咪真係咁惡啫。
你班friend呢?死q哂呀?得你一個還拖好無癮喎!
ThomasZ 發表於 2011-1-25 21:49:58 | 顯示全部樓層
車,咁快又收哂皮嗱?正懦夫。
唔好諗住識得人多就大乜哂先得架!JV你地私家場咩?叫人去爛地玩?你憑咩呀?俾架車你射又唔鐘意,嫌slash爛車,俾你吊又唔高興,話人精神病...唉!乜都你地講哂?淨係識寸咀,{banned}啦!
見一次射一次喎?你揸戰鬥機呀?遙控車咋!慒撚!
扮鵪𪂹唔覆呀,正廢物。
ThomasZ 發表於 2011-1-25 21:54:37 | 顯示全部樓層
我完全唔明你嘈乜春wor依家,犯著你呀?
Noir.KAZE 發表於 2011-1-25 20:47

你同我講呢句話時,有無諗過我會同你講返同一句? :)
ThomasZ 發表於 2011-1-25 22:36:17 | 顯示全部樓層
邊個係路人甲講粗口挑釁人在先大家有眼睇. 呢件事已經過左去冇討論價值, 誰事誰非都好佢2個主角自己知, 唔需 ...
GARY^^ 發表於 2011-1-25 20:44

哇,你連自己友都要批?樓主係你老友喎!佢開個topic就係講(西)人喎!斷估唔係西洋人吧?第一個講粗口好似係佢喎?
話左你呢班人唔講道理架啦,事情過去代表無討論價值?咁讀歷史來托呀?64晚會攪來托呀?亞視"當年今日"播來托呀?一早開呢個topic托呀?尋日借錢今日唔使還呀?上個月老笠今日俾人認到唔使拉呀?
覺得無討論價值係因為理虧唔想再提啫,唔回覆係因為詞窮啫,咪del哂佢囉!你地最鐘意"編輯"架啦!
仲出埋管理員添~ 你得架啦!

爆師兄:同呢班人玩,好玩過玩車!
ThomasZ 發表於 2011-1-25 23:09:56 | 顯示全部樓層
回復 138# rcmodel

我綜合左呢個topic d金句覆番你
我會用佢搞我Ge方法搞佢!仲要係見一次搞一次!
「即以其人之道,還治其人之身」
我完全唔明你嘈乜春wor依家,犯著你呀?
成日遼交打,好好打咩
件事過左去講黎做乜呀
你又火上加油呀?
ThomasZ 發表於 2011-1-26 00:52:14 | 顯示全部樓層
咁你地幾時約出去隻揪?
rcmodel 發表於 2011-1-25 23:36

你而家係咪火上加神油先?路人甲搭下爹都會俾人插過喎!呢到惡人谷黎架。