RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: rover901
打印 上一主題 下一主題
收起左側

開工! Axial XR10

ASARO 發表於 2011-4-18 22:17:02 | 顯示全部樓層

FXR PRO係靚架,不過唔好去一樓買!一樓買只FX都賣1千蛟,去綱買啦!我買只FXR PRO 都係$950到,如果玩XR10直頭買兩套FXR COMBO都係千八蛟,靚過你行M2同MMM
ASARO 發表於 2011-4-18 23:08:25 | 顯示全部樓層
rover901 發表於 2011-4-18 22:54
yeah, i found some items are better priced online(even with shipping included) and some are only a ...

無計,大家總想試下邊個好!
不過我信一分錢一分貨呢個道理
正如我用RS PRO去玩慢爬,有幾多個人話唔得
但我ㄡ覺得行得靚呀!
ASARO 發表於 2011-4-19 20:22:24 | 顯示全部樓層

究竟大家對ESC既線性,有咩睇法?
ASARO 發表於 2011-4-19 21:38:14 | 顯示全部樓層
benlau 發表於 2011-4-19 20:59
回復 ASARO 的帖子

小弟覺得是每個人的要求都不一樣,所以你話有咩睇法都會好執着或古執的想法,吾知 ...

都應同既所以無需要執着,最緊要自己鐘意.
不過我個人用esc著重口碑,玩慢爬由無刷玩到玩返轉頭玩返有刷
又由有刷玩到玩返轉頭玩返無刷,禁你覺得我係執着定古執?
不過我信我兩樣都有
ASARO 發表於 2011-4-19 23:04:59 | 顯示全部樓層
benlau 發表於 2011-4-19 23:00
回復 ASARO 的帖子

其實真的,最緊要自已happy和接受一些善意啲意見,不要走寃枉路和浪費無謂 ...