RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: cherwowo
打印 上一主題 下一主題
收起左側

JV嘅死亡燈柱

師傅東 發表於 2011-8-23 19:29:55 | 顯示全部樓層
嗰啲燈柱裝到好邊吓咯喎!
離條TRACK白界有成米幾兩米,
撞到去嗰度仲要嘈話條燈柱有石屎膊?
撞爛要賠錢0架!
你哋行行吓街發雞盲撞埋支燈柱度,
又叫政府包包佢咯喎?
拆埋佢添吖!
師傅東 發表於 2011-8-27 10:04:02 | 顯示全部樓層

都唔知你up乜春!
車撞到嘢就梗係爛嘢0架啦!
澳門條track係街嚟0架聰明仔!
師傅東 發表於 2011-8-27 10:49:17 | 顯示全部樓層
timtim28 發表於 2011-8-23 21:38
好多人都係為左反對而反對!個場安全D絶對可以所有人都受益,唔好以為高手就無意外出起事來冼拿都要死!

唔好攞Senna嚟比!佢人都死咗嘞!
依家係講緊遙控模型車!
會死啲乜嘢人??
師傅東 發表於 2011-8-27 11:38:06 | 顯示全部樓層
同各位分享一下以前一位玩off road buggy師兄往事....................
大約五、六年前,天水圍仲有個off road 場,我哋呢啲死老嘢就梗係得閒都喺度玩車0架啦!
場地初期因各種原因而未達至完善,係可以理解嘅。
場中有一對被稱作 "奪命孖jump"嘅連續跳台,因恐防沙泥容易流失,場主就响jump台表層蓋上英泥沙漿及碎石粒混合作保護jump台!
我見呢位師兄都相當熱誠咁去逢假日就去玩,
有一日,見佢同場主密密斟咁,我就八吓啦!
原來嗰位師兄向場主投訴jump台表面太硬,車跳唔過好容易爛嘢!
同埋佢自己成日反車要上上落落咁執車仲辛苦過擔泥咁話!

呢個post令我就諗起呢位師兄!
但佢今日已經玩得相當唔錯,
起碼唔使擔泥先!!
哈!
師傅東 發表於 2011-9-2 18:42:12 | 顯示全部樓層
TRF418 發表於 2011-8-30 19:34
你係老野東就係事實 , 規你唔知醜自稱師傅東 , 唔好以為我唔識你至得假 , 岸狗 東

稱呼嚟啫!
唔使咁大反應!
你識我又點?
你又可以對我點?
喺度吠你就叻!!
師傅東 發表於 2011-9-2 18:47:23 | 顯示全部樓層
gapgap 發表於 2011-8-31 00:39
回復 TRF418 的帖子

首先我真的希望你只是萬中無一的九十後,因為閣下之回應完全暴露了閣下是如何無知, ...

唉師兄!
算把啦!
係佢不斷強調自己係90後!
唔係一陣間社會上其他人仕以為90後係俾人哋標纖嘅!
師傅東 發表於 2011-9-2 18:54:26 | 顯示全部樓層
TRF418 發表於 2011-8-30 19:29
我就當然係聰明過你啦 , 阿伯

聰明就唔會話東望洋係條賽道啦!
就唔會明知部遙控車撞埋去石屎膊會爛嘢,
都硬係要撞埋去先得0架!
聰明天才!!