RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6747|回復: 49
打印 上一主題 下一主題
收起左側

剛收到康文處來電!!!

Lotus 發表於 2011-10-4 17:46:57 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
接到本人建議
他說因為JV一些保養合約問題所以未除便可動
但將會好快在控制台下加回一些維修檯檯凳凳,完全明白我們苦況
另外他說有師兄建議加風扇亦在考慮中

多謝康文處

樓主| Lotus 發表於 2011-10-4 17:52:46 | 顯示全部樓層
回復 freeboy303 的帖子

冬天開風扇凍屎你;P
 樓主| Lotus 發表於 2011-10-4 18:16:25 | 顯示全部樓層
反而風扇我無要求...因為電要$...呀公未必肯,但佢都話有人提意過
佢話維修站果邊工作檯比賽既時候有開俾人用
一步一步來吧,佢地要同建商保養期合約完左就有好多可以插手
 樓主| Lotus 發表於 2011-10-4 18:21:41 | 顯示全部樓層
回復 Lotus 的帖子

我要在此勸各位到場玩車之人
到場請務必多簽名
因為佢份野係收集數據人量
可能足夠影響日後令政府多建個場
 樓主| Lotus 發表於 2011-10-4 18:24:12 | 顯示全部樓層
回復 mathew97726 的帖子

針無兩頭利
唔使扒在地整車已經好好了,而且pit位入面真係幾空曠,無得選了
 樓主| Lotus 發表於 2011-10-4 18:29:11 | 顯示全部樓層
佢話:  

你都見我地係賽道加左D膠墊啦,我地都好明白大家既訴求, 等我地同建商保養期合約完左就有好多野會加返
 樓主| Lotus 發表於 2011-10-4 18:30:41 | 顯示全部樓層
真高興.....好彩我的Email 不是浪費時間寫
 樓主| Lotus 發表於 2011-10-13 13:01:42 | 顯示全部樓層
「多謝你的意見,康樂及文化事務署會按各區實際需要而作考慮。

多謝你對康樂及文化事務的關注。」

如你還有其他問題,歡迎再與我們聯絡。

http://www.lcsd.gov.hk/b5/hotline.php
各位如有任何對JV意見,請多D send Email去